Astronapoved

Horoskop za četrtek, 3. avgusta

N. K.
3. 8. 2023, 05.36
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v vodnarju, ob 5.05 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Hrepeneče se boste ozirali za nekom, vendar se ne predajajte lažnim upom. Zvečer se posvetite občutku, da na svetu ni nič tako pomembnega kot vaš mir.

BIK – Današnji dan ne bo preveč naporen, saj vam ne bo treba odločati o pomembnih zadevah, le v ljubezni bo nastalo zatišje, iz katerega se lahko rodi naveličanost.

DVOJČKA – Ne izgubite glave, naredite se čim bolj nevidne in počakajte, da kdo drug naredi prvo potezo. V družbi prijateljev se boste imenitno zabavali.

RAK – Novo poznanstvo vas bo zaposlovalo, premišljevali boste celo, da bi ga prekinili in se umaknili. Nikar ne storite tega, saj bo za vas postajalo vse pomembnejše.

LEV – Za neprijetne dogodke smo pogosto krivi sami. Zato je pomembno, da si čim prej jasno začrtate poti za prihodnost, sicer boste kmalu sedeli na dveh stolih.

DEVICA – Načrti se spreminjajo v zadnjem trenutku. Prav ničesar ne morete predvidevati, če so vključeni tudi sorodniki. Pravzaprav vam bo takšna spontanost všeč.

TEHTNICA – Preprosto si ne morete priti na jasno, kaj naj si o nekom mislite. Ko se pogovarjata o vaših načrtih, imate občutek, da ne razume, kaj mu pripovedujete.

ŠKORPIJON – Želja po spremembah bo nenadoma postala najpomembnejša, vendar ni priporočljivo sprejemati pomembnejših odločitev, saj ne boste zbrani.

STRELEC – Imate priložnost končati nekaj, kar se je zavleklo. Tudi glede potovanja se bo lepo razpletlo. Navdušuje vas mlajša oseba ali nekdo, ki vas vztrajno osvaja.

KOZOROG – Ker se teorija in praksa lahko razlikujeta, ne izgubite upanja, če vam sprva ne bo kazalo dobro in se bo zatikalo. Vaš čas bo zagotovo prišel.

VODNAR – V poslovni zadevi, o kateri ste se do zdaj le dogovarjali, se boste morali odločiti. Ne podcenjujte svojega šestega čuta, saj je zelo zanesljiv.

RIBI – Spremljali boste nekaj, kar vas ne bo navdušilo. Šele popoldne se boste zbrali in uspelo vam bo glede težjih opravkov. Do takrat popazite na zdravje.