Astrologija

Horoskop za ponedeljek, 19. junija

N.K.
19. 6. 2023, 05.52
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Pred vami je dan različnih podvigov. Imeli boste moč prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Možni so tudi lepi poslovni uspehi.

BIK – Vedno znova vas razburja, da ne nadzorujete vsega, kar se dogaja v vaši okolici. Napeti boste, zato se varujte nesporazumov, ki so lahko precej izraziti pri poslu.

DVOJČKA – Zaupajte svojemu občutku in ohranite mirno kri, tudi če se bodo v vaši okolici dogajale čudne stvari. Ob možnosti za zanimivo srečanje boste zadržani.

RAK – Zaupajte v življenje in to vam bo prineslo točno tisto, kar potrebujete in o čemer sanjate. Pomembno je, da se ozrete naokrog in cenite vse, kar imate.

LEV – Pokazali boste, da se lahko izkažete, če se organizirate po svoje. V zasebnih odnosih bo marsikaj po vaši meri in željah, kar vas bo popeljalo v intenzivno razmišljanje.

DEVICA – Današnji dan bo za vas zanimiv, predvsem zaradi sogovornikov. Nekaj se vas bo dotaknilo zelo močno in končno se boste sposobni premakniti naprej.

TEHTNICA – Po dolgem času boste imeli pripravljen odgovor na marsikatero vprašanje. Nadaljuje se skrita ljubezenska zgodba, ne glede na vse pa ostanite budni.

ŠKORPIJON – Vaše srce se počasi prebuja, saj boste prejeli številne komplimente. Uspeh vam prinaša Venera, ki vas spodbuja, da storite več zase in za svojo podobo.

STRELEC – Niste zadovoljni, posebno glede ljubezenske zgodbe, kjer ste spet zašli v slepo ulico in ne veste, kako bi se znašli. Ne zatekajte se v iste navade.

KOZOROG – Življenje bo danes zelo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, miru res ne bo, a bosta vseeno v ospredju dobro počutje in povezanost s prijatelji in znanci.

VODNAR – Lahko ste zadovoljni, saj se bo vaše počutje izboljšalo, in energije bo dovolj za vse, kar ste si zastavili. Marsikaj je na vaši strani, zato sprejmite ugodne priložnosti.

RIBI – Danes boste morali ločiti pomembno od nepomembnega in sprejeti večjo odločitev. Izkušnje iz preteklosti bodo dragocen vir navdiha in priložnost za boljši jutri.