Astronapoved

Horoskop za torek, 18. aprila

Danaja
18. 4. 2023, 06.02
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v ribah, ob 3.09 preide v ovna.

Profimedia
/

OVEN – Niste v najboljši kondiciji, čeprav ste ves čas aktivni. Vse skupaj lahko pripišete trenutni neodločnosti, ki vas spremlja že nekaj časa. Osredotočite se le na najpomembnejše.

BIK – Sprememba okolja bi se vam prilegla, vendar premislite, s kom se boste odpravili v novo okolje. Popoldne se izogibajte nepotrebnim prepirom s starejšimi.

DVOJČKA – Vaša sposobnost za iskanje idej bo še posebej izražena, zato jo izkoristite. Polni boste energije, ki jo lahko usmerite v tisto, kar ste v zadnjem času zanemarjali.

RAK – Končno boste pridobili nekaj, s čimer se boste lažje spoprijemali z delovnimi nalogami. Nekdo sicer nima preveč razumevanja za vaše zamisli, a vam bo kljub temu uspelo.

LEV – Preveč vas skrbi zaradi manjših težavic tako na poslovnem področju kot v zasebnem življenju. Poskusite uživati v majhnih stvareh, ki vam bodo pričarale nasmeh.

DEVICA – Spremenite načrte in jih prilagodite ljubljeni osebi. Tudi ko boste pripravljeni na nove dejavnosti, je mogoče, da ne bo prave pripravljenosti in energije. Ostanite mirni.

TEHTNICA – Ne morete brez osebe, ki je nenehno v vaših mislih. Danes bosta vseeno različno usmerjena, zato pazite v komunikaciji. Morda ste preveč prepričani o sebi.

ŠKORPIJON – Odkritost vam bo prišla prav, saj boste z njo prišli do zaključkov. Dan v sebi skriva mnogo objektivnosti in delavnosti, ki jo boste spretno izkoristiti.

STRELEC – Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv. Vse skupaj bo potekalo počasneje kot do zdaj, posebno z osebo, ki se tokrat odziva drugače.

KOZOROG – Imate dober cilj in odlične priložnosti. Ugaja vam več fizične dejavnosti, zato se usmerite v akcijo in postorite tudi tisto, s čimer ste v zadnjem času odlašali.

VODNAR – Toplo energijo boste najbolje izkoristili, če se boste jasno postavili za svoje pravice. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali na zelo prisrčen način izkoristiti.
RIBI – Danes bodo najpomembnejši odnosi. Na trenutke se vam bo zdelo, da se ljudje preveč izpostavljajo, in vse skupaj vas lahko naredi nekoliko nezadovoljne.