Astronapoved

Horoskop za soboto, 15. aprila

Danaja
15. 4. 2023, 06.36
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Če se bodo neke stvari v vašem življenju zaključile, se ne razburjajte, saj ne bi imeli nobenega vpliva na potek dogodkov, potem ko se je dogajanje že začelo.

BIK – Pojdite v družbo, saj vas prijatelji že močno pogrešajo. Veselo bo. Poskrbite za urejen videz, saj imate tokrat odlične možnosti, da srečate nekoga, ki vam bo pri srcu.

DVOJČKA – Danes boste kar malce na trnih, saj boste globoko v sebi vedeli, da imate pred sabo še veliko nedokončanih stvari. Vaš instinkt vam bo govoril, da je zdaj pravi čas, da to dokončate.

RAK – Doma morda ne bodo najbolj zadovoljni zaradi vaše zagnanosti pri športnih dejavnostih, vendar boste to že uspeli urediti tako, da bosta v domu mir in sreča.

LEV – Danes se pripravite na spremembe, ki se lahko nenadoma pojavijo v vašem življenju. Nekaj skrivnostnega bo v zraku in vaš odziv bo tisti, ki bo pognal dogajanje v tek.

DEVICA – Bodite bolj pazljivi pri vseh vrstah komunikacije, ker vas lahko kdo napačno razume. Mislili boste, da so vaše besede jasne, vendar vam lahko kljub temu ponagaja neposrednost.

TEHTNICA – Ljubezen je v zraku, vi pa jo od vseh znamenj trenutno najbolj občutite. Nič zato, če se ne morete popolnoma osredotočiti na delo, saj je ljubezen trenutno najpomembnejša.

ŠKORPIJON – Zamikalo vas bo zapravljanje. Bolje bi bilo, da bi ta denar prihranili in se po nakupih odpravili, ko boste res kaj potrebovali, saj vas lahko danes vodijo napačne energije.

STRELEC – Izogibate se soočenju, kar je za vas povsem neznačilno. Pazite na zdravje, znova se pojavljajo simptomi slabše odpornosti in presnove, kot so prehladi, glavoboli in motnje s spancem.

KOZOROG – V zadnjem trenutku si boste premislili in brez jasnega razloga odpovedali dogovor, samski lahko tudi zmenek. Razmislite, če to ni le strah pred neznanim.

VODNAR – Ne boste se mogli odločiti, čeprav zadeva ni zares pomembna, in tega se boste zavedali tudi sami. Če le lahko, prepustite odločitev komu drugemu.

RIBI – Glejte z optimizmom v prihajajoči dan, delajte načrte in sanjajte o svetli prihodnosti. Morate vedeti, da vam trenutno planeti s svojo energijo pomagajo sanje udejanjiti.