astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 19. decembra

Danaja
19. 12. 2022, 05.40
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v tehtnici, ob 4.30 preide v škorpijona.

Pixabay
Zvezde pravijo ...

OVEN – Danes zjutraj bo luna prestopila v škorpijona, zato ne izzivajte prepira in ne očitajte ljudem, ki vas v resnici podpirajo zaradi trenutnih napetosti in stresa.

BIK – Začetek tedna bo zaznamovala Luna v škorpijonu, zato boste veseli partnerjeve pobude: sprehod v dvoje, katerega cilj bo pitje kuhanega vina v bližnjem lokalu.

DVOJČKA – Občutki nelagodja bodo močni, predvsem ne boste znali povedati, kaj hočete, in jasno izraziti svojih pomislekov. Bolje, da se danes ne obremenjujete preveč.

RAK – Danes bo luna prehajala sorodno, vodno znamenje škorpijona, tako da vam zamisli ne bo primanjkovalo. Občutek zaželenosti vas bo navdal z zadovoljstvom.

LEV – Zaposleni boste z domačimi opravki, čeprav vas bo tudi v službi čakalo precej dela. Še posebej boste obremenjeni zvečer, ko bo nekdo nepričakovano prišel na obisk.

DEVICA – Luna bo potovala po škorpijonu in vedeli boste, da se boste spet znašli med svojimi sodelavci. Služba je vaše okolje, kjer se počutite kot riba v vodi.

TEHTNICA – Luna v mračnem škorpijonu vam bo porušila občutek ravnovesja, ki vam ga prinaša predpraznično razpoloženje. V službi bodo na dan prišle napake.

ŠKORPIJON – Danes vas bo podpirala Luna v vašem znamenju, zato boste v glavnem zadovoljni z razpletom dogodkov. V službi boste nadoknadili zamujeno.

STRELEC – Luna bo v znamenju škorpijonu, tako da boste razmišljali o prihodnosti, predvsem o možnostih zaslužka, in zato boste bolj molčeči kot po navadi.

KOZOROG – Luna bo potovala preko strastnega škorpijona in v vaše življenje se bo vrnil/-a prijatelj/-ica, ki ga/je že dolgo niste videli. Poklepetali boste in se nasmejali.

VODNAR – Razmisliti boste morali, kako najti pot iz nastale krize, saj se lahko zgodi, da se na vas zgrne precej težav iz preteklega obdobja, ki so ostale nerešene.

RIBI – Kljub nelagodju boste bolj premišljeno nudili pomoč ljudem, ki jih imate radi. Precej skrivnostni boste do drugih, ker boste v sebi razmišljali o svojih potencialih.