Horoskop od 19. do 28. 12.

Teden prinaša čarobnost in sanjarjenje brez meja

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
18. 12. 2022, 15.00
Deli članek:

Življenje ponuja nešteto barv in odtenkov, ki prinašajo določeno moč in napredek. Naše odločitve so odvisne od palete izkušenj in obdobij.

Dreamstime
Glasba, ples, meditacija in tišina bodo zaščitniki časa, ki prihaja.

Vsako desetletje prinaša nekaj več izzivov in tudi modrosti. Slednja ne pride kar tako, ampak jo prinese delo na sebi. Seveda so spomini lahko manj ali bolj prijetni.
Teden v sebi skriva čarobno energijo, dovoljene bodo sanje in moč. Od posameznika je odvisno, ali bo šel naprej ali nazaj. Magnetična energija, ki bo vidna skozi aspekt duhovnosti, v sebi skriva nekaj dobrih iztočnic za rast. Ni pomembno, koliko barvic imate v rokah, ključno je, kakšne barve so in kaj boste z njimi naredili. Glasba, ples, meditacija in tišina bodo zaščitniki časa, ki prihaja. Vsak lahko napreduje in zasije s svojimi talenti. Čarobni bodo tudi besede in pogovori, kajti to je tisto, kar ogreje srca vseh ljudi.

Oven
Ljubezen: Odločitve, sprejete v tem tednu, bodo modre in bodo prinesle nekaj ugodnosti. Venera vam bo pokazala, kaj boste morali še spremeniti, da se boste bolje počutili. Srčni izvoljenec vam bo v sredo na voljo za pogovor, in tako bo vse bolj prijetno. Konec tedna vas bo obiskala vila navdiha.
Denar: Na področju službe vam bo naklonjen Mars, tako boste iz preteklosti izluščili, kaj morate še spremeniti in nadgraditi. Dogovori bodo v tem obdobju srednje uspešni in izstopalo bo znanje. Pri denarju ni videti nihanja, res pa je, da boste morali postaviti v ospredje nekaj novih pravil.
Zdravje: Odnosi vas bodo polepšali in vam prinesli nekaj dobrih iztočnic. Za dobro počutje boste morali slediti srcu in najti notranji mir. Če boste našli svoje sanje in prižgali v sebi lučko, se bodo zadeve uredile po pričakovanjih. Barve tedna bodo odtenki rdeče.

Bik
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo pokazal ogledalo in to boste dobro sprejeli. Dobili boste namige, kaj morate še spremeniti in do katere mere. Konec tedna bo romantičen, spremljala vas bo tudi magnetična privlačnost. Sprehodi v dvoje bodo prinesli osebni napredek.
Denar: Pridobili boste uporabne namige in spremljalo vas bo zadovoljstvo. Iz preteklosti se boste učili, kaj morate še spremeniti, nekaj več nemira bo v sredo. Poglobili se boste v znanja, ki vam bodo v pomoč, s čimer bodo prišli tudi uspehi. Če se boste odpravili po nakupih, boste pri tem zelo uživali.
Zdravje: Zvezde vam priporočajo, da si vzamete čas zase, tako boste v sebi našli mir. Prijatelji vas bodo navdihnili in motivirali. Odkrili boste veselje in skozi to našli več priložnosti za osebno rast. Glasba vam bo prinesla ravnovesje in pričarala nasmeh na obraz.

Dvojčka
Ljubezen: Pogovori bodo prinesli napredek na osebni ravni. Magnetična energija vam bo v pomoč. Mars vam bo dal nekaj več časa za razmislek. V ljubezni bosta vladali skladnost in romantika, več izzivov bo v odnosih. To bo za vas izjemno poučno.
Denar: Ne boste se obremenjevali in tako boste deležni blaginje. Usmerjeni boste pozitivno, konec tedna pa si boste morali postaviti nekaj osebnih pravil. Odnosi na delovnem mestu vas bodo zabavali, tu boste lahko blesteli. Previdno le v petek.
Zdravje: Venera vam bo pomagala, da boste razmislili, kaj morate spremeniti za dobro počutje. V pomoč vam bo tudi tišina, tako boste našli določene odgovore. Pomembno bo, da se pogovorite z osebo, ki ji zaupate, to vam bo prineslo globlji uvid in predvsem širšo sliko.

Rak
Ljubezen: Odnosi vam bodo prinesli poučna spoznanja. Teden, v katerem se boste morali postaviti zase in na prvo mesto. Zdi se, da boste malo nemirni, pomoč vam lahko nudi srčni izvoljenec. Konec tedna boste uživali doma, kjer bo zelo dišalo.
Denar: Kolo usode vam je pri denarju naklonjeno, a morali boste slediti svojim občutkom. Vaša darila bodo uporabna in namenjena tistim ljudem, ki vam nekaj namenijo. Pravzaprav boste izjemno delavni in uspešni, odprle se vam bodo tudi nove poti in priložnosti za osebno rast.
Zdravje: Čarobne energije vas bodo polepšale, sledite svojim sanjam. V poseben izziv vam bodo pozitivne misli in ravnovesje. S svojim znanjem in paleto izkušenj boste radi pomagali drugim, nasveti bodo dragoceni. Toda vzemite si čas zase, za veselje, in da prižgete v svojem srcu lučko sreče.

Lev
Ljubezen: Ognjeno srce vam bo v pomoč in tako boste sijali v zakonskem stanu. Zadeve bodo šle po pričakovani poti, res pa je, da boste v sredo in soboto potrebovali daljši pogovor. Kreativna energija vam bo prinesla tako harmonijo kot notranjo trdnost.
Denar: Mars vam bo pomagal do nekih novih vrednot, ki jih boste odprto sprejeli. Do srede boste precej dinamični, saj sledijo bilance in kovanje načrtov. Vaše metode glede denarja bodo učinkovite, kar boste z veseljem delili naprej. Teden bo v znamenju sreče.
Zdravje: Odgovornost se vam bo obrestovala in blesteli boste od dobrega počutja. Pomembno bo, da boste sledili tistim znanjem, ki vam bodo prinesla ravnovesje. Koristne učinke bo imelo tudi pisanje občutkov in lahko se zgodi, da se vam bo uresničila neka skrita želja.

Devica
Ljubezen: Venera vam bo podarila srčnost in urejenost. Sledi obdobje pogovorov in izmenjave mnenj, ostro oko bo opazilo tudi malenkosti. Pomembno bo, da boste začutili iskro brezpogojne ljubezni, in tako se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Romantična energija vas bo dobesedno polepšala.
Denar: Naredili boste načrt in držali se boste lastnih omejitev. Zadeve se bodo nekoliko zasukale in dobro bo, da glede denarja najdete več energije. Rdeča nit bodo odnosi, v svoje življenje boste sprejemali v poslovnem smislu zanimive ljudi.
Zdravje: Saturn vam bo podaril nekaj več dinamike in odločnosti. Napredek bodo dosegli tisti, ki bodo znali najti ravnovesje in se sprostiti. Kljub vsemu si boste morali dovoliti narediti korak naprej in slediti svojim sanjam. Dobro bo, da si boste zapisovali svoje občutke.

Tehtnica
Ljubezen: Kolo usode vam bo v ljubezni naklonjeno in pridobili boste dinamiko. V ospredju bo skladnost in zadeve bodo potekale po pričakovanjih. Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko, v petek in nedeljo pa bo vseeno nekaj pikantnih besed – to je tudi ljubezen.
Denar: Če boste spremenili svoje prirojene vzorce, se bodo zadeve hitro uredile v pričakovani smeri. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in Mars vam bo podaril skrito moč. Konec tedna bo čas za darila in v tem boste našli veselje. Poslovno se obeta plodno obdobje.
Zdravje: Pridobili boste nove poglede na življenje in okrepili znanja iz duhovnosti. Neptun vam bo podaril upanje, s čimer boste našli neko ravnovesje in skladnost. Po zvezdnih namigih boste v tem tednu morali nekoliko popaziti na svoje zdravje in telesu dodajati nekaj več vitaminov.

Škorpijon
Ljubezen: Pogovori bodo prinesli skladnost, nasmehe in prijetnosti. Dvojina vam bo zelo koristila in srčni izvoljenec vam bo v ponos. Dnevi bodo potekali tradicionalno in v skladu s pričakovanji. Če boste odprli svoje srce, boste našli brezpogojno ljubezen.
Denar: Naredili boste korak naprej in Uran vam bo ponudil navdih in motivacijo. Spremljale vas bodo odločitve, ki vam bodo v ponos in oporo. Odkriti boste morali neko svojo moč in slediti intuiciji – tako bodo odnosi bolj plodni. Konec tedna boste kovali nove načrte.
Zdravje: Narediti boste morali osebno bilanco in sešteti pluse in minuse. Koristila vam bodo vaša skrita znanja in čas bo, da najdete svojo srečo. Nekaj nihanja bo v počutju, kar vam bo v opomin, da si morate vzeti čas zase in za notranji mir.

Strelec
Ljubezen: Vezani boste imeli načrt, ki se vam bo uresničil. Teden bo v znamenju prilaganja, vendar boste imeli tudi moč in voljo, da naredite korak naprej. Prijetne besede vas bodo polepšale v torek in četrtek, več izzivov pa bo v soboto.
Denar: Pridobili boste zanimive in poučne informacije. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja, seveda boste jasno povedali svoje mnenje. Pred vami je čas, da se odločite, kaj si želite, in simbolično naredite zaključke, kajti kmalu bo čas za nove začetke.
Zdravje: Obveznosti se bodo kopičile in od vas bo odvisno, kaj bo pomembno. Pri počutju vam bodo zvezde naklonjene in znali boste slediti svojim občutkom. Glede na to, da boste nemirni, si vzemite čas za kreativnost. Barve vas bodo umirile in polepšale.

Kozorog
Ljubezen: Namigi srčnega izvoljenca bodo zelo zabavni in poučni. Toda vi boste imeli svoje načrte in tako se bosta začeli prilaganje in učenje. Zadeve se bodo odvijale v logični smeri in konec tedna boste nagrajeni. Pogovori vam bodo prinesli harmonijo in pot do popolnosti.
Denar: Odločitve, sprejete v tem tednu, bodo modre. Toda na delovnem mestu bo vseeno dinamično in od vas bo odvisno, kako boste pogledali na situacijo. Odgovornost se vam bo obrestovala v četrtek in Saturn vam bo ponudil dobre rešitve. Glede denarja se boste vendarle morali sprostiti.
Zdravje: Dobili boste uporabne namige in pomembno bo v sebi najti veselje. Venera vam bo prinesla kreativno energijo in v tem tednu jo boste uporabili. Dovolili si boste narediti korak naprej in slediti smerokazom, izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

Vodnar
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo dal nekaj namigov in lahko jih boste sprejeli deloma ali v celoti. Nemirni boste in Venera vas bo učila notranje modrosti. Zadeve se bodo že v torek speljale po pričakovanjih, res pa je, da bo izziv tedna prirojena trma.
Denar: Dogodki se bodo odvijali v skladu s pričakovanji in videti je napredek in srečo. Seveda boste morali sprejeti nekaj dobih odločitev in se poglobiti v to, s čimer ste odlašali. Konec tedna vam bo naklonjena Venera, našli boste več skladnosti, Merkur vam bo dal prave občutke.
Zdravje: Kolo usode vam bo naklonjeno in zadeve boste morali sprejeti na odprt način. V duševnem smislu bo nekaj omejitev, a iz tega boste znali izluščiti dobre stvari. Rdeča nit bodo sodelovanja in raziskovanje tistih znanj, ki so vam tako ali drugače uganka.

Ribi
Ljubezen: Kreativnost in izvirnost se vam bosta obrestovali. Poglobili se boste v odnos in našli tiste gradnike, ki vam bodo okrepili ljubezen. Času bosta vladala tudi zasanjanost in sprejemanje novosti. Duhovna znanja vam bodo v korist in konec tedna bo sledil osebni napredek.
Denar: Venera vam bo podarila uporabne namige in zgodili se bodo preobrati. Kljub vsemu si boste morali na delovnem mestu postaviti meje in določiti pravila igre. Srečno roko boste imeli pri nakupovanju, modnih smernicah in umetnosti. Barva za denar bo srebrna.
Zdravje: Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v sredo in četrtek. Modro bo, da si boste vzeli čas zase in za to, kar vam prinese ravnovesje. Prek skupinskih pogovorov boste prišli do lastnega spoznanja. Sprostili se boste tudi v naravi.