Astronapoved

Horoskop za soboto, 17. decembra

Danaja
17. 12. 2022, 06.34
Posodobljeno: 17. 12. 2022, 10.12
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Včasih je nekaj, kar storite spontano, brez načrtov, boljše kot dolgo načrtovanje; tako je tudi v vaši trenutni ljubezenski zgodbi, ki vas razveseljuje.

BIK – Nekje se boste imeli tako dobro, da boste hitro pozabili na prvotne pomisleke. Priznati si morate, da se vam zadnjih časih dogajajo lepe stvari.

DVOJČKA – Pri izpolnjevanju dolžnosti se lahko zanesete tudi na svojo prizadevnost, ki je imate več, kot mislijo drugi. Ne stresajte napetosti na vse okoli sebe.

RAK – Pričakujete lahko zoprno soočenje v zvezi s praznino na vašem bančnem računu. Treba se bo znajti in ne bo vam lahko. Ljubezen naj malo počaka.

LEV – Čeprav ste po naravi nagnjeni k temu, da ljudi hitro začutite, boste začeli ocenjevati predvsem njihove misli in dejanja, kar ne bo najbolj zaželeno.

DEVICA – Hitre zgodbe z nepredvidljivim koncem vam niso vedno všeč. Glavnemu junaku še ne zaupate. Vsekakor se čim prej oglasite na telefon in odgovorite na elektronsko pošto.

TEHTNICA – Imate enkratne možnosti, da s pridnostjo uresničite svoje sanje. Sposobnost preudarnega ravnanja z denarjem bo dobrodošla lastnost.

ŠKORPIJON – Energični ste, zato vam ne more spodleteti. Vsak trenutek boste koristno zapolnili, le pazite na potovanju in nasploh daleč od doma.

STRELEC – Res je preprosto druge kriviti za neučinkovitost pri delu. Danes pa se potrudite, da tudi pri sebi najdete vzrok za spodrsljaje.

KOZOROG – Raztreseni boste bolj kot običajno, in čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne, bo pot do uresničitve želenega vijugasta, kar vas bo jezilo.

VODNAR – Imate dovolj časa za vse, zato si boste v jutranjih urah privoščili nekaj več lenarjenja. Nekdo vam je zvest in že to vam je dovolj za dobro počutje.

RIBI – Ves dan vas bo kar razganjalo od pričakovanja. Vseeno ostanite na realnih tleh. Ne dovolite, da bi vaša impulzivnost pri delu odločala o rezultatih.