Napoved

Horoskop za petek, 15. julija

Danaja
15. 7. 2022, 05.31
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes vas čaka stresen dan, saj vas bosta omejavala napet položaj med Luno v Vodnarju in Uranom. Zato boste nemirni in zaletavi. Reševanje finančnih zapletov prestavite na drug dan.

BIK

Precej napet dan je pred vami, zato napredujte počasi in naredite le tisto kar je nujno. Pijte dovolj tekočine in ne izzivajte sporov po nepotrebnem. Popoldan si privoščite počitek.

DVOJČKA

Napetost, ki se je kopičila v vas zadnjih nekaj dni, lahko sedaj izbruhne v precej negativni obliki in vas prisili, da boste morali razmisliti o posledicah, ki vam jih prinaša konstantni stres.

RAK

Luna v vodnarju bovplivala na vaše počutje in vas bo obremenjevala še bolj kot po navadi. Zato bodite strpni do sebe in drugih, saj boste v nasprotnem primeru še bolj pod pritiskom.

LEV

Prijatelji in družinski člani bodo od vas pričakovali, da jim pomagate pri reševanju njihovih težav, a boste preveč nemirni in napeti, zato boste na njihove prošnje in zahteve odreagirali bolj burno.

DEVICA

Danes boste imeli občutek, da se je vse zarotilo proti vam, tudi vreme. Vročina vam prav nič ne bo odgovarjala in sanjarili boste o prijetenih zimskih uricah s vročo pijačo v rokah.

TEHTNICA

Danes vas bo več ljudi poizkusilo spraviti iz tira, a ne boste se jim pustili. Napetost med Luno in Uranom bo sicer vplivala tudi na vas, a znali se boste upreti provokacijam-

ŠKORPIJON

Ves dan boste napeti in pod stresom, saj bo na vas vplivala Luna in njena povezava z Uranom Predvsem boste na udaru tisti, ki boste danes preživeli v službi ali kako drugače delovno.

STRELEC

Luna v Vodnarju bo v vaše življenje prinesla malo več optimizma in pospešila vaše razmišljanje. Strelke tega vpliva danes ne boste občutile, saj bo samske povsem omrežila oseba.

KOZOROG

Danes boste bolj malo naredili, saj se boste prisiljeni ukvarjati s problemi drugih. Neprestano vas bodo vznemirjali z različnimi prošnjami in ponudbami. Osredotočite se na reševanje sebe.

VODNAR

Če boste del dneva preživeli pri delu, se boste počutili dokaj dobro, saj boste veliko naredili. Predvsem se boste potrudili tisti, ki delo opravljate samostojno. Stresno bo v domačem okolju..

RIBI

Luna v Vodnarju bo pospešila vaše razmišljanje o prijateljskih vezeh, ki jih trenutno gojite. Želeli boste pomagati nekomu, ki je v stiski. Zelo bo vesel vaše dobre volje, saj prej niste imeli časa.