Napoved

Horoskop za nedeljo, 19. junija

Danaja
19. 6. 2022, 06.47
Deli članek:

Kakšen dan vas čaka? Tako ga piše nebo.

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

OVEN

Nedelja bo pod vplivom lepe povezave med sanjavim Neptunom in Venero izredno mirna in sproščujoča. Seveda vam bo prav odgovarjal malo bolj miren dan, namenjen miru in počitku.

BIK

Bikce čaka zelo mirna nedelja, ki bo namenjena predvsem počitku in relaksaciji. Luna bo že zgodaj zjutraj prešla v znamenje Rib. Venera bo v lepi povezavi z Neptun. Sanjski dan.

DVOJČKA

Nedelja bo pod vplivom sanjavega Neptuna idealna za kakšen počitek ali pa sproščujoč izlet v dobri družbi. Luna v Ribah upa bo svarila pred tem, da ne zaupate neznancem.

RAK

Vreme bo prav idealno za kakšen izlet, ki ste si ga že dalj časa želeli. Povezava med Luno v vodnih Ribah ter Venero in Neptunom bo pomagala, da se boste resnično sprostili.

LEV

Aktivnim Levom današnja Luna v Ribah ne bo prav nič odgovarjala. Sploh, ker bo danes realnost malo manj sanjska in vas bo soočila z določenimi travmami, ki jih niste predelali.

DEVICA

Device morda niste najbolj romantični, ampak vam harmonični ljubezenski odnosi veliko pomenijo. Zaradi lepe povezave med Venero in romantičnim Neptunom boste uživali..

TEHTNICA

Nedelja zagotovo ni dan, ko se uresničujejo vaši načrti o bolj zdravem življenju in več športa. Vaša vladarica Venera bo tvorila močno povezavo s planetom Neptun in malo lenobni boste.

ŠKORPIJON

Včasih, sicer redko, se zgodi dan, ko še cinični in vsega hudega vajeni Škorpijoni doživijo resnično lep in romantičen dan. Morda res prezirate romanco, a danes boste popustili.

STRELEC

Aktivni Strelci bodo danes svoje totalno nasprotje. Luna bo zgodaj zjutraj prešla v sanjavi Ribi in Venera bo povezana s planetom Neptunom. Zasanjani in romantični boste.

KOZOROG

Danes bo idealna nedelja, da se pošteno spočijete in najbolje bo, če boste današnji dan preživeli v naravi, najbolje ob vodi. Vaši najbližji bodo zopet začutili, kako vam je mar zanje.

VODNAR

Danes boste morali malo paziti na svoje finance, sploh če boste odšli kam na izlet . Povezava med Venero in Neptunom vas bo naredila povsem brezbrižne do denarja in zapravljanja.

RIBI

Nedelja mora teči po vaših notah, ne po notah drugih. Če vam kaj ne odgovarja, izrazite svoje mnenje in ne samo pasivno sprejemati drugih spodbud. Luna v vašem znamenju vas podpira.