astronapoved

Horoskop za četrtek, 2. junija

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
2. 6. 2022, 05.39
Deli članek:

To pa zvezde obetajo danes.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL KOMUNIKACIJE pomaga pri realizaciji cilja, ne obljublja pa, da bo šlo vse na miren način. Ovni, vam lahko v pretirani vnemi drugim reševati težave zmanjka besed ob spoznanju, kaj vse pričakujejo od vas. Leve bogato obdari in vaše ideje bodo danes rešile marsikatero zagato. Morda celo koga tako navdušite, da bo uspeh viden tudi v vaši denarnici. Strelci, vam pomaga dobro usmeriti vašo strast, saj je čas, da zadržite vašo dobro vibracijo.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL ISKRENOSTI v vas pomaga vzdrževati na novo pridobljene vibracije. Končni rezultat: dobro počutje in čisti računi z okolico. Biki, saj drugače ne boste mogli, kot da angelovo moč uporabite za vztrajanje v svoji resnici. Device si danes odlično okrepite svoje delovanje, saj vam je angelova podpora blizu. Sedaj je čas samo še za izražanje tistega, kar čutite navznoter. Kozorogi, če združite svojo intuicijo in angelovo podporo, ste na poti do dobrih rezultatov.

 Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL REDA zaključi z obdobjem kaosa in pokaže, koliko notranjega miru vam je na voljo in kakšna je najhitrejša pot do tja. Dvojčki, veliko lažje boste videli, kaj vam je narediti, kako ukrepati dalje. Tehtnice ga boste obšle, a ste si red naredile že dosti prej in vas to trenutno ne skrbi. Vodnarji, če ste do sedaj urejali situacije zunaj sebe, med sodelavci in prijatelji, vas angel sedaj usmeri bolj navznoter, kjer vas čaka nekaj več dela.

 Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vam danes pokaže, kje so vaše močne in šibke točke. Raki prepoznate, kako ločiti posel in prijateljske odnose, kako stranke in sodelavce od osebnega življenja. Škorpijoni boste danes opaženi in da bo stvar bolj zanimiva, vas opazi nasprotni spol. Zanimivo se obeta. Ribam se v odnosih pokaže, kje ste imele ljudi in njihovo sodelovanje za samoumevno. Čas je da se nehate prepirati za vsako stvar, kaj bi bilo lahko bolje. Pustite ljudem njihov mir.