Preverjeni metodi

Tako si v življenje prikličemo ljubezen!

Mateja Cvetko, jasnovidka in družinska energijska terapevtka
1. 6. 2022, 12.00
Deli članek:

Te dni, na vrhuncu pomladi in pred prihodom poletja, ko narava prav buhti, se zaradi zelene barve, ki je povsod okoli nas, odpirata tudi naše srce in srčna čakra. Hkrati se zaradi preteklih izkušenj, ran, razočaranj, ki jih imamo na tem področju, najbolj bojimo odpreti prav tu.

Dreamstime
Zaradi preteklih ran se ljudje bojimo odpreti ljubezni.

Zato da se zmehčate, v uporabljajte čim več svetlo zelene barve. Pojdite v naravo, na sprehod, in pozornost usmerite v to, kako se vse okoli vas in v vas odpira.
Če želite še bolj poglobiti sprejemanje Ljubezni v svoje življenje, delajte vaji, ki preverjeno delujeta.

Vibracija srca
Zaprite oči, nekajkrat globlje zadihajte in s pozornostjo pojdite na predel srca. Dihanje počasi umirite, vdihujte in izdihujte skozi nos. Vsakič vdihnite v predel srca, da se počasi napolni vaša celotna srčna čakra. Z vsakim izdihom pa se sprostijo stara energija, zamere, tista čustva, ki se med dihanjem odpirajo. Ko začutite, da se je v vašem prsnem košu naredil prostor za novo, prosite vaše vodnike, angele, duhovne pomočnike, da vam pomagajo sprejeti vso ljubezen, ki jo ima vaša Duša za vas.
Ta energija lahko pride kot zelena barva, kot mehkoba ali lahkotnost, tudi veselje. Še vedno z umirjenim dihanjem sprejemajte to kvaliteto, da se prek srca širi po vseh energijskih centrih telesa in vam pomaga, da se postavite na novo in da vibrirate ljubezen. Ta vibracija bo v vaše življenje pritegnila pravo ljubezen za vas.
To vadite, dokler ne boste čutili ljubezni do sebe in ne boste srečni v dvojini.
Vajo lahko naredite večkrat, tudi vsak dan pred spanjem, saj se boste čez noč, ko se um umiri, lahko še bolj odprli ljubezni.

Magična osmica
Odlična vaja, s katero si pomagate v svoje življenje pritegniti vse tisto, kar si želi vaše srce, je magična osmica.
Poravnajte držo in zadihate globlje, zaprite oči in začutite nad glavo podporo svoje Duše, kar se zazna kot Svetloba. Nato zadihajte v srce in pred sabo začutite sebe v prihodnosti, ko so se vam že vse želje uresničile. V tej vaši energiji, ki je kot Svetloba iz prihodnosti pred vami, je neskončna Ljubezen do sebe in do življenja, srečna partnerska ljubezen, ki je že realizirana, ljubezen do doma, do urejenega življenja ... V tej energiji, ki jo čutite pred sabo, je vse uresničeno, kar ste si kadar koli iz srca želeli in je vaša Duša za to življenje podprla.
Nato začutite svetloben krog, ki je okoli vašega srca in vibrira navzgor in navzdol ter vam dviguje vibracijo, da lahko začutite svoj svetlobni del iz prihodnosti. Tudi ta del iz prihodnosti ima svetlobni krog okoli svojega srca in se pomika gor in dol. V nekem trenutku se ta dva kroga srečata in se povežeta, da nastane svetlobna osmica, ki pretaka vibracije iz svetlobnega dela v vaše energije in vaše telo. Globlje dihajte in samo z notranjimi očmi spremljajte vibracije v magični osmici, dokler se čisto ne povežete, dokler v popolnosti ne začutite svetlobnega dela iz prihodnosti in se tudi vaše osebne vibracije popolnoma ne umirijo v predaji Svetlobi iz prihodnosti. Vajo končate tako, da globlje zadihate in si v telo dovolite sprejeti občutek, kako je, ko živite v ljubezni do sebe, do življenja, do Zemlje, ko imate urejeno partnerstvo in ko ljubite vse vidike svojega življenja.