astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 30. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
30. 5. 2022, 05.40
Deli članek:

iz neba na zemljo.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL NAVDUŠENJA vam postane kompas za življenje, saj ne morete več sodelovati tam, kjer vi ženete vse naprej. Ovni prekipevate od energije in če ne najdete, kam jo usmeriti, pojdite nujno na športanje ali sprehod v naravo. Levi ste odprti za sodelovanje tam, kjer ste slišani in videni in vaša energija najde plodno mesto. Strelci najdete dober posel, s takšno energijo vse v povezavi z njim odlično izpeljete.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL ISKRENOSTI prebuja v vas novo globino, vas naredi bolj človeške in tople. Biki se pokažete v bolj negotovi in občutljivi luči, odziv okolice pa vas bo prijetno presenetil. Device prerastete svojo zadržanost, hkrati pa z mehkobo ljubezni do sebe in sprejemanja vsega, kar je, odprete novo poglavje v komunikaciji z drugimi. Kozorogi, ko prepoznate kaj je pomembno, vaša odločnost tudi pri izražanju pokaže moč, ki ste jo skrivali.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL OBILJA se veseli sodelovanja z vsemi. Če začutite njegovo moč, opazite kako vas privzdigne, sprosti solarni pleksus in napetosti v glavi. Dvojčkom pomaga odkriti optimalne talente in želje v tej smeri. Ko jih jasno izrazite sebi, ste na najboljši poti realizacije. Tehtnice čaka odlično obdobje za denarne konkretne uspehe in urejanje financ. Vodnarjem pokaže, da ste sami kreator svojih vrednot in standardov, po katerih želite živeti, Čakanje na druge ni več opcija.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL SREČE vas odpre v doživljanju zadovoljstva, pomirjenosti in pomaga, da zadihate sproščeno. Opazujte, kako majhne postanejo vse pretekle skrbi. Raki se mu polno predate potem, ko zaključite uspešno projekte in ste zraven tudi nagrajeni. S Škorpijoni se srečate v procesu iskanja idej, ko te ravno začnejo deževati – nobene ni potrebno zavreči. Ribe znate biti srečne brez razloga, danes pa vas osreči tudi vaša kreativnost.