astronapoved

Horoskop za torek, 31. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
31. 5. 2022, 05.32
Posodobljeno: 31. 5. 2022, 11.10
Deli članek:

Kakšne so napovedi v zvezdah?

Profimedia

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

ANGEL STRASTI razvname danes vsako akcijo, prehitro pa se lahko ravno zaradi njega znajdete v neželjeni situaciji. Ovni se boste predali strastnim pogovorom, v katerih si nakopljete nove odnos in seveda vam vsi ne bodo po vašem okusu. Levi ste že z mislimi na dopustu in če se boste danes lotili načrtovanja in organiziranja, previdno, da vam ne bo potem žal. Strelci se znate zabavati in prepirati istočasno in z isto globino.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

ANGEL SPROŠČENOSTI vam vsakič prinaša nova darila, mehča stare napetosti, ki ste jih pridobili v preteklosti. Biki, vam pomaga odpreti vašo moč ob posameznih dejanjih ali stvareh, kjerkoli pač ste. Devicam pomaga zbrati vašo moč in pogum, da lažje sledite svojim odločitvam. Kozorogi, vas dotik Angela sproščenosti prebudi v nekaj novega – v vas in okoli vas se dogaja pomlad in kdo ve, kam vasdanes zapelje.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar

ANGEL NOVIH PRILOŽNOSTI obeta čudovit teden za vse. Dvojčki ste na poti lepih sprememb in danes opazujte, kje v vas angel ustvarja prostor novostim in kje zares potrebujete spremembo. Tehtnice dobite priložnost za regeneracijo in sprostitev da prenovite svoje telo. Vodnarji, vam se odpira možnost daljših potovanj. Je čas za dopustniško načrtovanje ali ste na poti do boljšega posla? Odvisno, koliko ste uspeli narediti do sedaj.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas pospremi v nov teden in pomaga iz dolgočasja in stare rutine narediti najboljše. Raki boste mirno sprejeli podporo, saj naenkrat opazite nove priložnosti in z navdušenjem sodelujete v projektih. Škorpijoni, kakor hitro se vas dotakne angel, zaznate občutek svobode. Ribe motivira v še več akcije tako da popazite na fizično telo, negujte ga in se spomnite, kako dobro vam služi.