Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 20. marca

Andreja Novak / 090 77 85
20. 3. 2022, 07.24
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Sonce danes pride v vaše znamenje, kar vas bo okrepilo s samozavestjo in aktiviralo v življenje. Močni boste v vsem, še posebej v tistih stvareh, ki vam ogrejejo srce.

Bik
Odlično se boste počutili v družbi in z lahkoto boste vpeljali svoje ideje. Ljudje vam bodo naklonjeni, prijatelji pa takoj pomagali uresničiti vašo dolgoletno željo.

Dvojčka
Spremembe v odnosih vam bodo prinesle izzive, ki vas bodo veselili, a se morate vseeno na njih pripraviti. Vzemite čas in razmislite o tem, kar je potrebno zaključiti.

Rak
Trmasto boste sledili dogajanju in pozabili, kaj je za vas pomembno. Smiselno bi bilo preveriti, kam peljete življenje, da vas valovi življenja ne bodo samo premetavali.

Lev
Sonce danes pride v znamenje ovna, kar vam bo aktiviralo večjo moč, pa tudi nestrpnost, da boste šli v akcijo. Strast vam bo pokazala pravo pot za življenje.

Devica
Za prihodnje korake boste potrebovali malo odmika, da bolj realno vidite situacijo. Čustva so vas preveč prevzela in se vam odmikajo dobre priložnosti za spremembe.

Tehtnica
V odnosih boste manj zaupljivi in bolj previdni do vseh, saj so vas izkušnje pripeljale do tega, da na koncu zase poskrbite sami. Jasno boste postavili meje v sodelovanju.

Škorpijon
Usmerite se v jasno predstavitev vsega, kar želite doseči in rezultati bodo izjemni. Usoda vas bo povezovala s smiselnimi ljudmi, zato spustite obrambne mehanizme.

Strelec
Čustveno boste vznemirjeni, lahko tudi zaljubljeni, a boste to skrivali. Ideje o sodelovanju s simpatijo vam ne bodo pustile spati in navdušeni boste nad vsem.

Kozorog
Z iskrenostjo v čustvih boste dosegli več, kot s strateškimi prijemi. Prijatelji vam bodo stali ob strani, a boste morali sami narediti spremembe v razmišljanju na dolgi rok.

Vodnar
Uspehi v javnosti bodo prinesli nove priložnosti, a precej sprememb v odnosih, kar lahko, da vas bo izčrpalo. Ne pričakujte od ljudi, da vam berejo misli, jasno se izrazite.

Ribi
Umik od vsega bo koristen, da boste lahko vzpostavili prioritete, še posebej v poslu. Napredek vam bo prinesel ogromno dela, zato bo jasno, da je čas za spremembe.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja