Astronapoved

Horoskop za soboto, 19. marca

Andreja Novak / 090 77 85
19. 3. 2022, 07.23
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Želeli boste vse postaviti na novo, a še ne bo pravi čas za to. Zato se boste umikali in iskali primerne priložnosti. Prisluhnite intuiciji, ki se bo okrepila in rešila marsikaj.

Bik
Imeli boste dober magnetizem za srečanja, zato bodite pripravljeni na spremembe in ne odreagirajte z nestrpnostjo ali agresijo. Poglejte na novo na vse, kar se dogaja.

Dvojčka
Odlične ideje vas bodo prevzele, da se boste kar odmaknili od okolja. Imeli boste dober navdih, a bo potrebno vse preveriti, da ne boste šli v napačne investicije.

Rak
Skrivali boste svoj pravi interes in želeli priti do veljave. Trmasto boste vztrajali pri svojem, ne glede na to, da ne bo učinka. Priprave na pot vas bodo prizemljile.

Lev
Čutili boste željo po spremembi, a se boste sočasno bali sprememb. Čustva so sedaj vaša šibka točka, saj ne razumete, zakaj bi kdo nasprotoval dobrim spremembam.

Devica
Želeli boste vpeljati nov način življenja, a ne boste vedeli, kje začeti. Ne boste želeli pogovorov ali pomoči, zato se boste vrteli okoli istega problema čisto predolgo.

Tehtnica
Spremembe v javnosti vam bodo prinesle priložnosti, da se boste lahko bolj odprli za odnose in uredili svoje osebno, pa tudi poslovno življenje. Ohranite odprtost uma.

Škorpijon
Ne kaznujte več bližnjih za napake iz preteklosti. Opustite sodbe in kupčkanje ter se jasno opredelite, kaj želite. Šele potem boste lahko sprejeli srečo in pomoč vseh.

Strelec
Ne zastrupljajte se s pretiranimi zdravili ali skrbmi. Počutje vam bo nihalo in zaman boste iskali stabilnost v sebi. Poprosite za pomoč bližnje in počakajte na rezultate.

Kozorog
Radi boste v družbi, a se boste pretirano zapletli v pomoč drugim, medtem ko boste čisto pozabili na svoje načrte. Na to vas bo na srečo opozorilo življenje samo.

Vodnar
Ljubezen vam bo naklonjena in številne simpatije bodo želele stika z vami. To vam bo godilo, zato boste precej izven doma, kjer partner ne bo mogel na nič posumiti.

Ribi
Pobegnili boste v svoj domišljijski svet in čakali na čas, da svoje ideje obelodanite. Življenje bo omogočilo, da bo to čimprej. Ne čakajte, raje iskreno predstavite vse.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja