Astronapoved

Horoskop za petek, 4. marca

Andreja Novak / 090 77 85
4. 3. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne zapletajte se v stare odnose in načrte, ki se niso realizirali. Raje se osredotočite na tisto, kar vas veseli sedaj, da boste uspešni. Srečni boste s svojo večjo svobodo duha.

Bik
Ustvarite lahko zavidljive rezultate, če boste sledili svojemu instinktu. Sreča vas bo zajela in izgubili boste krivdo in začutili svobodo. Razmislite, kaj si želite od življenja.

Dvojčka
Srečni boste, ko boste spoznali, da ste se končno naučili svojo uporniško žilico usmerjati v smiselno smer, v okolico, ki vas omejuje. Tako hitreje napredujete.

Rak
Ohranite zbranost, da vas službeni odnosi preveč ne prevzamejo in vam bo čas pobegnil, da boste zamudili priložnost za poslovno stabilnost in nov način življenja.

Lev
V službi boste uspešni in brez pritiskov drugih, boste vi sami želeli vpeljati nekatere novosti. Tako se boste lažje umirili, ko boste zagotovili, da je vse v najlepšem redu.

Devica
Srečni boste, da ne boste več imeli občutka izoliranosti ali osamljenosti. Lažje boste ustvarjali in veliko bolj boste produktivni in sočasno sproščeni, kar je pri vas novost.

Tehtnica
Sprejmite podporo zvezd in svojo strast usmerite v kreativnost v vseh pogledih svojega življenja. Tako si boste lahko vzpostavili nov, svoboden način življenja.

Škorpijon
Odlično počutje vas bo vodilo in samozavestno boste delovali, kot da lahko dosežete prav vse. S tem odnosom in energijami, s katerimi vibrirate, bo temu tudi res tako.

Strelec
Sprostite se v odnosih, da boste lahko tudi bolje sodelovali z intuicijo in sledili srcu.
Vpeljite že novosti v osebno življenje, da se sprostite in si okrepite tudi zdravje.

Kozorog
Imeli boste odlične ideje, ki vas bodo osrečevale in povezale z obiljem. Optimalen čas je za igre na srečo in za aktivacijo vsega, kar ste že prej želeli realizirati. Uspeli boste.

Vodnar
Strast vas bo prevzela in želeli se boste odmakniti od dela, kar vam ne bo uspelo. Čisto preveč poslovnih priložnosti se bo odpiralo v tem času, da bi se jim lahko uprli.

Ribi
Ne pričakujte viška denarja, dokler ne boste res zadovoljni z vsem, kar počnete. Če iščete službo ali napredovanje, potem pokličite in dostavite potrebne dokumente.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja