Astro

Andreja Novak: Pozor, na testu bo vaša potrpežljivost!

Andreja Novak
5. 11. 2021, 08.08
Posodobljeno: 5. 11. 2021, 08.12
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 5. do 11. novembra 2021.

Osebni arhiv
Andreja Novak

Pestre in spreminjajoče energije se bodo izmenjavale v naslednjih dneh in počutili se boste kot aprilsko vreme. Iz popolne harmonije v totalni stres se vam bo zdelo, da še zvezde testirajo vašo potrpežljivost. Zato je smiselno, da jemljete vsak dan posebej in se vsak dan posebej potrudite, da ga doživite v popolnih barvah, ki pa vas ne bodo omejevale.

Petek, 5. 11.
Pester petek, ko se vam bo zdelo, da se dogaja na vseh možnih frontah. Ponoči lahko, da ste že čutili napeto povezavo Sonca in Urana, ki bo danes cel dan povzročala težave z elektriko in nenadne spremembe v vseh pogledi. Ohranite zbranost in se raje posvetite svojemu izgledu ter počutju doma, saj Venera prehaja v znamenje kozoroga in vas bo podprla v sprejemanju obilja, pa tudi regeneracije telesa. Zvečer pride še Merkur v znamenje škorpijona, kar bo poglobilo vašo intuicijo, a sočasno vas tudi odprlo za morebitne konflikte, ki se bodo pojavili zaradi besed, ki bodo brez cenzure prihajale na plano.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Sobota, 6. 11.
Ponoči pride Luna v znamenje strelca, kar vas bo sprostilo v dogodivščine in bolj dinamično sodelovanje z vsem, kar se dogaja okoli vas. Odprti boste za prijetna srečanja ter klepet, s katerim si boste pridobili številne simpatije in naklonjenost iz več strani. Odzovite se na morebitna povabila ali pa vi sami povabite tiste, s katerimi bi radi preživeli vsaj del dneva. Zanimivo in prijetno bo.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, device, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Nedelja, 7. 11.
Malo medlo dopoldne vas bo težko prebudilo, zato se ne trudite s kakšnimi večjimi načrti in hitenjem, temveč se sprostite in sodelujte s tempom, ki so si ga zvezde zamislile za danes. Popoldne vas bo zajel optimizem in lahko, da boste pretiravali z dogovori, obljubami, tako da previdno, raje se dogovorite za razmislek in prespite vse, kar bi želeli narediti za druge. Osredotočite pa se nase in na sprostitev ter na veselje, srečo in optimizem, ki bo prisoten.
Največji vpliv boste čutili raki, strelci, vodnarji in ribe.

Ponedeljek, 8. 11.
Odlično jutro vas je prebudilo v dober dan. Hitro razmišljanje in sproščen način sodelovanja vas bo danes dobro pospremil v teden. Odlično načrtovanje in pravočasno ukrepanje vas bo naredilo uspešne. Delovni boste in popolnoma predani vsemu, kar se bo dogajalo. Lahko pa, da ne boste mogli tako hitro zaspati, kot bi si želeli, zato ne hitite v posteljo.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.

Torek, 9. 11.
Sproščeno in ugodno jutro se bo še naprej razvijalo v prijetnem vzdušju. Nikamor se vam ne bo mudilo in če boste sledili intuiciji korak za korakom, boste najbolje doživeli cel dan z njegovimi darili. Lahko, da vam bo večer malo težji, a vsekakor bodo transformacijska spoznanja prisotna, kar pa vam lahko osvobodi pretekle težke energije, da se osvobodijo. Zato ne skrivajte globljih, a malo neugodnih čustev, priznajte si jih in dovolite, da pridejo na plano.
Najboljše počutje boste čutili raki, levi, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Sreda, 10. 11.
Zgodaj zjutraj preide Luna v znamenje vodnarja in vam podpore svobodo, tudi trmo in nepredvidljivost. Pazite, da se zaradi srečanja Merkurja in Marsa v znamenju škorpijona ne boste prenaglili z besedami in se zamerili bližnjim, ali pa celo z impulzivnostjo ter ostrimi besedami zanetili večje prepire. Izogibajte se težkim mislim ali daljšemu načrtovanju, saj ne bo prave podpore za to. Lahko pa boste zaznali, kaj je glavni problem vaših negativnih misli, saj bo avtomatsko prišel na plano.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Četrtek, 11. 11.
Martinovo je in vse najboljše vsi, ki danes godujete! Dan vam žal ne bo najbolj naklonjen k praznovanju, saj se boste počutili omejene, cenzurirane in se boste jezili na situacijo. Prvi lunin krajec je namreč in obstoja nevarnost, če boste trmoglavili v svoj prav ali se kakorkoli želeli pregovarjati samo zaradi osebnih stvari. Večer bo bolj sproščen in lahko, da boste nadoknadili z veseljačenjem, ki se čez dan nikakor ni razvilo.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.