Astro

Prav vsak partner, ki ga srečamo, je pravi!

Manca Razboršek
16. 9. 2021, 14.00
Posodobljeno: 17. 9. 2021, 14.54
Deli članek:

Odkar sem stopila na pot duhovnega prebujenja, se srečujem s pojmoma duša dvojčica in dušni partner. In dolgo sem bila prepričana, da je vsak moški, do katerega sem nekaj začutila, v eni od teh kategorij.

Pixabay
Poljub

Moj um je seveda analiziral in preverjal, v katero kategorijo posamezen partner spada. Vedno sem tudi preverila karmično povezanost (ja, znam sama sebe in druge peljati v regresijo).
Nato sem skozi raziskovanje moške in ženske energije ter skozi lastne izkušnje spoznala, da res obstajajo določene kategorije, ki pa so s perspektive višjega jaza v bistvu nepomembne. Prav vsak odnos je namreč namenjen rasti in izkušnji. In vsak partner, ki ga srečamo, je tisti pravi. V tistem trenutku. Vsak nas nekaj nauči. Vsi partnerski odnosi so na dušnem nivoju dogovorjeni. Glede na našo osebno oziroma duhovno zrelost in tisto, kar se moramo naučiti, ozavestiti ter nadgraditi pri sebi.

PLES ENERGIJ
Dejstvo je, da se energije zelo hitro spreminjajo. To pomeni, da se naše lastne vibracije nenehno prilagajajo. Zakon privlačnosti deluje. Prav tako zakon odboja. To pomeni, da se podobne vibracije nenehno privlačijo in tam, kjer ni več resonance, se odbijajo. Vam je znano? Ravno ko naredite preboj, ko nekaj spoznate, oseba odide iz vašega življenja. Pa ste že mislili, da je tista prava! Bila je z vami ravno zato, da ste preboj naredili.
Vsak med nami mora opraviti svoje notranje delo sam. Od vsakega posameznika je odvisno, ali bo svoje notranje dele, ki so bili polomljeni, razbiti, počeni, zdrobljeni in poškodovani, objel z ljubeznijo in sprejemanjem ter jih tako zacelil ali pa jih bo kot šrapnele metal v ljudi, ki bodo zašli v njegovo bližino.

Na Japonskem so iz popravljanja počenih predmetov naredili umetnost, imenovano kincugi. Počeno skledo zlepijo skupaj z lepilom, ki vsebuje zlati, srebrni ali platinasti prah. Razpoke so del zgodovine te posode, ne nekaj, kar bi bilo treba prikriti.

VSE JE DOGOVORJENO
Ali torej obstajajo duše dvojčice in dušni partnerji? Seveda! Pravzaprav so vsi partnerji duše, s katerimi smo povezani in s katerimi smo na dušnem nivoju sklenili dogovor, da se v tem življenju srečamo. Z nekaterimi smo se že večkrat.
Moja prva srednješolska ljubezen, ki je trajala tri leta, je bila eno od takšnih partnerstev. Ko sem pred nekaj leti srečala njegovega očeta, mi je rekel, da mu še do danes ni jasno, zakaj sva se razšla.
Zgodba v ozadju je karmična. Ko sem raziskovala druge inkarnacije, sem ugotovila, da sva bila res velikokrat skupaj. In nikoli srečna. Vedno je bil odnos, ko je bilo prisotno nasilje ali zapuščenost, zloraba in celo umori.

Moj srednješolski fant je bil v eni od inkarnacij v srednjem veku plemič, jaz kmečka deklina, ki se mu ni želela predati. Iz užaljenosti me je obtožil čarovništva. Še danes vidim pogled, poln sovraštva, ko so me peljali na grmado.

Drugič je bil barbar, ki je pobil mojo družino in me odpeljal kot sužnjo, s katero je zelo grdo ravnal, jaz pa sem se zaljubila vanj (Stockholmski sindrom). Na koncu me je zavrgel in ubil.

Enkrat pa je bil mornar in se z ene od poti ni vrnil. Vsak dan sem ga hodila čakat na obalo, dokler nisem od hrepenenja zbolela in umrla. In še bi lahko naštevala …
Ko sem svoje vodnike vprašala, kaj je namen vsega tega in zakaj se zdaj, ko sva bila končno skupaj v lepem, zveza ni nadaljevala, so mi dejali, da sta se najini duši odločili, da izkusita, kaj vse NI ljubezen. A je vseeno moj dušni partner. Eden od ... Vsaka duša sodeluje in je sodelovala z veliko drugimi dušami.

ČAS NE OBSTAJA
Presenetilo me je, ko so mi moji vodniki razkrili, da se karmični odnosi zaključujejo in nastajajo nove dušne pogodbe. Glede na zrelost in razvoj posameznika. Ker se osebna rast in duhovno prebujenje dogajata tako hitro, ni več treba predelovati starih vzorcev. Nastajajo novi. Ker v duhovnem svetu čas ne obstaja, se lahko sproti prilagajajo dogovori, ki jih sklepajo naše duše.
Vedno se dve duši srečata, da bi druga drugi pomagali nekaj spoznati, izkusiti in ozavestiti. Včasih to traja eno leto, drugič en teden. Odvisno od tega, koliko je naša osebnost pripravljena ozavestiti, koliko je še pričakovanj in iluzij, kakšna so prepričanja o tem, kakšni naj bi bili odnosi, kakšen bi partner moral biti.

SPREJEMAJMO!
Naš ego si torej želi nekaj, naša duša pa za svoje izkustvo običajno potrebuje nekaj drugega. Kaj zdaj?
Šele ko ego popusti, se lahko zgodi dušna povezanost. In ta potrebuje pripravljenost na rast skozi ranljivost in pogum ostati odprtega srca, pretočnega za ljubezen. Šele takrat lahko vidimo skozi svoje lastne iluzije ter si dovolimo, da se razpoke zacelijo z močjo ljubezni. Ko se prenehamo upirati senčnim delom sebe in se sprejmemo v celoti, lahko tudi partnerja sprejmemo v celoti. Prepoznamo se kot sopotniki na poti izkušanja življenja in ljubezni. Ko prevzamemo odgovornost zase in za svoje razpoke, se lahko prepustimo velikemu Mojstru, da nas zapolni z zlatom, in ponovno postanemo celostna posoda.
Zato ni pomembno, ali ste srečali karmičnega, dušnega ali duhovnega partnerja. Srečali ste tisto dušo oziroma osebo, ki vam lahko najbolje pomaga na vaši poti. In obratno. Veliko pomembnejše kot to, kaj si želite, je tisto, kar potrebujete, da postanete najboljša verzija sebe.
Vaš partnerski odnos je prav zato lahko najboljši seminar, tečaj in delavnica hkrati, ki vam pomaga pri tem. Od vašega ega in trme pa je odvisno, kako hitro boste lekcijo osvojili in s kakšnimi vibracijami boste odnos ustvarjali. Konec koncev so odnosi naša ogledala. Vidimo lahko samo tisto, kar je v nas.

Vaš partnerski odnos je torej lahko najboljši tečaj, ki vam pomaga pri rasti.