Astro

Pozor! Ta vikend je idealen čas za osvobajanje od stare navlake vseh vrst

Andreja Novak
7. 5. 2021, 08.08
Posodobljeno: 7. 5. 2021, 08.34
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 7. do 13. maja 2021.

dk
andreja novak

Osvobodite se čez vikend starih pričakovanj, starih čustev, pa tudi stare navlake, če jo je še kje kaj ostalo ali ponovno nabralo. V torek je namreč odlična priložnost za preboj v povezavi z vsem, kar bi radi materializirali. Zvečer nastopi mlaj v znamenju bika in že takoj naslednji dan boste lahko začeli bolj uspešno sejati in saditi. A pomembno je, da veste, kaj bi res želeli spremeniti, kaj konkretno narediti, zato si vzemite čas za razmislek.

Petek, 7. 5.
Odlično dopoldne, ko boste nagnjeni k romance, spogledovanju, pa tudi kreativnost bo močno spodbujena. Skozi čustva boste dojeli, kako se resnično sprostiti in odpreti za darove življenja. Popoldne preide Luna v znamenje ovna, kar vas bo spodbudilo v aktivnosti, čustven nemir vas bo lahko prisilil, da se boste končno izrazili in povedali, kaj si želite.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.

Sobota, 8. 5.
Noč bo nemirna, lahko da ste odsanjali svoje skrite srčne želje in vam je žal, da so bile samo sanje. Jutro ne bo najboljše, nezgode, nerazpoloženje in notranji nemir vas bo utrudil. Ne dovolite, da vas nihajoča čustva spravijo v nakupovanje, saj boste zapravili denar za nesmisle. Raje se posvetite dejavnosti, ki vas umiri in koristno vpliva na celotno okolico. Popoldne boste bolje razpoloženi, lažje se boste odločali o vsem in lahko, da se boste šele sedaj lotili smiselnih stvari.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.

Nedelja, 9. 5.
Venera že zgodaj zjutraj vstopi v znamenje dvojčkov, kar sprosti vaše čutenje in razblini notranje skrbi. Precej lažje boste razmišljali in tudi našli boljše rešitve zase in za svoje življene. Vseeno ne pretiravajte s pogovori in razkrivanji svojih notranjih zaznav. Dovolj bo časa za vse. Zvečer ne trmarite, pustite, da se stvari razvijejo sproščeno, saj napor ne bo prinesel nobene koristi.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, device, tehtnice in škorpijoni.

Ponedeljek, 10. 5.
Ponoči je Luna prešla v znamenje bika, kar bo dan malo upočasnilo in predvsem dopoldne boste še želeli malo gnezditi doma ter bolj počasi začeli sodelovati s svetom. Proti večeru boste postajali vse bolj aktivni in lahko, da kar ne boste zaspani in boste delovali pozno v noč. Ne jezite se preveč in ne trošite energije za televizijo, raje se posvetite kreativnosti ali odnosom.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, strelci in vodnarji.

Torek, 11. 5.
Verjetno ste imeli nemirno moč in v sebi predelali stvari, ki vas zavestno ali podzavestno skrbijo. Skrita čustva so lahko prišla na plano in skozi sanje se tudi sprostila. Zvečer namreč nastopi mlaj z Luno v biku, kar okrepi v naslednjih dnevih dobro podporo za nove začetke delovanja v materialnem smislu. Možnost imate za dober razmislek o vsem. Naredite si tudi načrt za sajenje in ureditev domačega vrta za naslednjih 14 dni, ko boste aktivno lahko sadili in sejali z večjo močjo rasti.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.

Sreda, 12. 5.
Dopoldne boste imeli močno podporo za strastne spremembe in regeneracijo telesa in duha. Sledite željam in se lotite vsega, kar bi želeli narediti, saj boste zelo produktivni prav dopoldne. Popoldne bo namreč odprlo bolj sproščene energije in boste malo izgubili delovno vitalnost. Luna pride v znamenje dvojčkov in odpre se komunikacija in radovednost. Odlična podpora zvezd vas spodbuja k dobremu načrtovanju, organizaciji vseh daljših vizij. Zato si naredite načrt za novosti, ki jih želite vpeljati v življenje, pa tudi naredite organizacijo službenih korakov za delo in napredovanje ter domačega sodelovanja v delu in novih dosežkih za vse družinske člane.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, strelci, kozorogi in vodnarji.

Četrtek, 13.5.
Prijetna noč, ko se boste dobro spočili in tudi odsanjali lepe sanje, ki jih boste želeli ponesti v realnost. Dan bo namenjen optimizmu in idealizmu. Imeli boste vso podporo za predstaviti svoje optimalne projekte, domišljija vam bo dobro služila in največ sreče boste doživeli med sproščenimi ljudmi, umetniki ali v naravi. Če sami imate umetniško žilico, današnji dan posvetite prav temu hobiju, ki lahko preraste v kaj bolj resnega. Krativen in komunikacijski nemir bo vlada in vas spodbujal k izražanju in ustvarjanju na vseh nivojih in področjih. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, tehtnice, vodnarji in ribi.