Astro

Zakaj Borut Pahor tako pogosto cinca? Odgovor je na dlani

Andreja Novak
21. 2. 2021, 11.11
Posodobljeno: 21. 2. 2021, 11.43
Deli članek:

Naš predsednik Borut Pahor je rojen 2. novembra 1963, njegov astrološki portret pa na moč zgovoren.

Urad predsednika Republike Slovenije
borut pahor, predsednik republike

V astroloških portretih lahko skozi vpogled v progresirane planete vidimo dogajanje v osebnostih, tako da sem tokrat Boruta Pahorja vzela pod drobnogled skozi te oči. Tako bomo lažje razumeli njegovo delovanje oz. nedelovanje navzven. To je torej ta druga plat astrologije, ki jo navadno zanemarjamo, a hkrati smiselno pojasni počutje, osebne spremembe in doživljanja, ki so skrita očem.
V tem obdobju je Borut Pahor kot škorpijon po horoskopu v podobni preobrazbi kot vsi škorpijoni, ki morajo reči bobu bob in se izpostaviti pri spremembah, če jih želijo doživeti.

Njegova progresirana Luna, ki kaže na njegova čustva, pa tudi na njegov uspeh v javnosti, je že lani oktobra prešla iz uspešnega dvojčka v znamenje spremenljivega raka in od takrat je v njem večji čustveni pritisk, ki ga prej ni zaznaval. To čustveno občutljivo in spremenljivo stanje bo do začetka novembra 2022, torej še kar nekaj časa, kar zagotovo ne bo optimalno ne zanj ne za koga, ki je povezan z njegovo čustveno stabilnostjo. Pri tem ga podpirata tudi vrh astrološke karte (MC) in severni vozel, ki sta oba progresirana tudi v znamenju čustvenega raka.

Njegovo progresirano Sonce je v znamenju kozoroga, kar pomeni, da se počuti popolnoma prizemljenega in sočasno odrezanega od moči, kot da mora podpirati tradicionalnost oz. situacijo status quo za vsako ceno. Pri tem ga podpirata še progresirani Mars v kozorogu in progresirani Merkur prav tako v kozorogu. Zato ne bo naredil nobene akcije upora proti sedanji situaciji, saj se čuti zavezanega, vpetega v vse skupaj in tudi njegovo razmišljanje in komunikacija delujeta v podporo tradiciji, in ne novim načinom družbe, politike, ki se zdaj odpira in je potrebna za dobre spremembe.

Da Borut Pahor želi vsem ustreči in nima moči poseči v dogajanje na politični sceni konkretno, kaže njegov progresiran ascendent v znamenju tehtnice, ki ga vodi v cincanje tako dolgo, da se pozabi, kaj je težava že bila. Izogibanje, manipulacija in spreminjanje teme za ohranjanje zadovoljstva vseh okrog njega so mu zdaj že nekaj avtomatskega in bo tako še nekaj časa.

Njegova notranja drža in občutek, ki ga ima v sebi, pa sta precej dobra in sproščena, če ne celo svobodna, saj ima progresirano Venero v znamenju vodnarja, in ker Venera nakazuje notranje počutje, se tako Borut Pahor ne čuti nič krivega ali dožnega karkoli narediti, saj je njemu dobro in po tem sklepa, da je tudi vsem drugim.

V letu 2021 bo imel najbolj pestro dogajanje v maju, juliju in avgustu, ob tem, da bo ves čas imel stike s pomembnimi sistemi, ki bodo varovali njegov ugled, optimizem in mednarodno sodelovanje. Za njegovo ponovno aktivacijo v javnem življenju bosta pomembna 8. maj in 29. junij 2021.

an
Borut Pahor progresije