Astro

Preroško sanjanje ni samo za izbrance - zmožni ste ga tudi vi

mj
16. 1. 2021, 12.00
Posodobljeno: 16. 1. 2021, 12.08
Deli članek:

Imate morda kdaj sanje, ki se uresničijo? Ste zaslutili nekaj, kar se je zares zgodilo? V vas spijo darovi in sposobnosti, ki čakajo, da jih prebudite …

Profimedia
sova

Rastlina, ki jo zalivamo in ljubeče skrbimo zanjo, se razrašča in razcveti. Prav tako se krepi in razvija vsako drugo področje, v katerega usmerjamo energijo in pozornost.
Predlagamo vam nekaj metod za razvijanje in krepitev jasnovidnosti in preroških sposobnosti skozi skrivnosten svet sanj.

ZNANI TEHNIKI
Za priklic preroških sanj sta na voljo vsaj dve učinkoviti in preizkušeni tehniki. Prva je s kozarcem vode: pred spanjem popijemo polovico tekočine, s pogledom, uprtim v nebo. Pri tem izgovorimo naslednje besede: »V sanjah želim izvedeti odgovor na tole vprašanje: (sledi natančno oblikovano vprašanje, ki vas trenutno najbolj muči).« Ko se zjutraj prebudimo, popijemo še preostanek vode z zavestjo, da je to vse, kar moramo storiti, da bi dobili odgovor, ki ga želimo. Pojavil se bo v obliki znamenj že čez dan ali pa v sanjskih simbolih naslednje noči.
Druga tehnika je še preprostejša. Preden gremo spat, si na list papirja napišemo vprašanje in ga trikrat preberemo na glas, trikrat šepetaje, trikrat pa ga ponovimo v mislih. Na koncu dodamo prošnjo svojemu vodniku, da bi želeli sanjati o odgovoru. Listek položimo pod blazino. Z vprašanjem v mislih zaspimo, naš notranji vodnik pa bo skozi zapletene blodnjake delujoče podzavesti priklical na svetlo pravi odgovor.
Tudi tu velja pravilo, naj bo vprašanje čim bolj preprosto, jasno in natančno določeno. Morda se bo rešitev težave pojavila čez dan ali pa že skozi sanje. Za obe metodi velja, da vaja dela mojstra. Pogosteje ko ju boste uporabljali, bolj vam bosta služili. Nekaterim uspe že pri prvem poskusu, drugi pa morajo vaditi dovolj pogosto, da bi jih razveselili pozitivni rezultati.

KORISTNI NAPOTKI
Najboljši čas za priklic preroških sanj je nekaj dni pred mlajem ali nekaj dni pred polno luno. Najprimernejša meseca za nočne vizije pa sta januar in februar. Posebno pozornost posvetite tudi sanjam, ki jih sanjate v prelomnih obdobjih naravnih ritmov: ob obeh solsticijih in enakonočjih, ko so preroške energije na še posebno visoki ravni.
Predvidevanje gibanja energij v prihodnosti je prav tako odvisno od dejavnosti naše hipofize, žleze, ki napaja možgane in levo oko. Njeno delovanje spodbuja tudi ustrezna prehrana, v katero spadajo sezam, janež, lovor in deloma slive, jajčevci, temne fige ter borovnice. Eterična olja poprove mete, lotosa in perunike še dodatno spodbujajo hipofizo in energijsko središče med obrvmi.
Živali, zelo povezane s tovrstno energijo, so sova, vrana in nekatere druge ujede, ki dobro vidijo predvsem ponoči, ter mačka. Med kristale, ki pripomorejo k razvoju jasnovidnosti, pa štejemo safir, indigo turmalin, lapis lazuli, morganit, labradorit, deloma tudi ametist in citrin.