Astro

Test z metulji: kakšne spremembe trenuno potrebujete?

Andreja Novak
7. 12. 2020, 23.55
Posodobljeno: 8. 12. 2020, 14.39
Deli članek:

Besede sprememba se pogosto drži negativna konotacija – ker se iz območja poznanega, tudi če nam je to neugodno, vsi bojimo stopiti … ker ne vemo, kaj nas čaka onstran.

an
metulji test

Toda dobra sprememba je za vsakogar pravi življenjski eliksir. In naši metulji vas bodo popeljali v spremembo, ki je v tem času za vas najboljša.
Kateri metulj najprej pritegne vaš pogled? Preberite si, kaj vam sporoča.
1. metulj

Dogaja se vam izčrpanost zaradi stalne pripravljenosti, da pomagate drugim. Spremembe na tem področju so nujne, zato je dobro, da se naučite začutiti, kdaj je priložnost za vas, da imate čas samo zase. Takrat ne iščite, komu bi pomagali, temveč se sprostite in v miru popijte čaj, preberite dobro knjigo, negujte telo in duha.

2. metulj

Čakali ste na primeren trenutek, da bi uveljavili svoje želje in šli bolj po svoje, a se ta trenutek kar ne pojavi, zato imate počasi tega dovolj. Aktivirana je podpora za spremembe, ki jih potrebujete za pogum, da stopite korak naprej, ne da bi o tem kogarkoli obvestili. Samo začnite z malimi koraki spreminjati svoj čas in aktivnosti, pa boste kmalu ugotovili veliko razliko v počutju in načinu življenja.

3. metulj

Čisto so vas premamile drugačne energije, drugi ljudje ali področja življenja, zato ne čakajte na zaključke in ne pospravljajte dolgo starega poligona, temveč razpnite krila in se pogumno ter čuteče odpravite v novo polje dogajanja. Čutenje in zavedanje sebe bo dovolj, in če boste iskreno komunicirali ter naredili vse, kar je treba, se bodo novosti lepo prijele in vi boste zaživeli bolj na polno in v skladu s svojim srcem. Srečni boste, ker ste ujeli pravi trenutek za spremembe.
4. metulj

Ne morete se več obremenjevati, niti zaradi drugih niti zaradi sebe. Vse je šlo čez rob in potreben je obrat v drugo smer. Začutite srce in naravo ter preprosto ignorirajte vse ljudi in novice, ki vam jemljejo energijo in slabšajo živce. Pozornost namenite srcu in ljubezni ter v tem vztrajajte vsaj tri mesece, da življenju date možnost, da vam vse to, kar vas v srcu veseli, tudi realizira. Čutite podporo v srcu in srečo.
5. metulj
Nekateri slabi dogodki so se po določenem času pokazali za nadvse koristne. Odlepili so vas od starih pričakovanj in žalosti, s katero ste bili vdani v svojo usodo. Še malo in regenerirali se boste tako v telesu kot duhu in pripravljeni boste na svojo novo vlogo iskrivega ter duhovitega človeka, ki ima rad življenje in ki povsod, kjer hodi, prinaša mir, veselje ter odprto srce. Osrečili boste mnoge s svojim novim poslanstvom in to bo osrečilo tudi vas.
Podobna vsebina:

Veliki test: kako sami sebe vidite zares?