Astro

Osebna izpoved: 'Delam z masko, vsak dan - a pod njo občutim svobodo.'

Anamarija Kovačič
27. 10. 2020, 15.15
Posodobljeno: 28. 10. 2020, 13.53
Deli članek:

Delam kot patronažna sestra na terenu. Vsak dan sem med ljudmi, ki ne morejo do zdravnika in jim zdravstvene storitve nudimo na domu.

Osebni arhiv
anamarija kovačič

Delam z rizično populacijo. Seveda nosim masko. In pod to masko sem popolnoma svobodna. Občutim svobodo.
To je najbolj pomembno. Občutim svobodo ne glede na vse, kar se dogaja. Ker je vse, kar izkušamo, samo vprašanje naše zavesti.
Ali smo žrtve, ki so nam vzeli svobodo, ali pa smo bitja višje zavesti, bitja svobode, kreatorji svojega Življenja.
Vedimo, da je vse energija. In naša zavest, da smo svobodni, nam bo prinesla svobodo. Naše misli svobode danes bodo naša svoboda jutri. Ne bodimo žrtve, bodimo svobodni, ne glede na vse ukrepe. To je ključ za svobodo.
Virus je med nami in tudi vem, zakaj in kaj se dogaja za vsem tem. Poznam resnico. Poznam načrt teme. Vidim, kako se izvaja s širjenjem strahu prek medijev. Vidim, kako ta strah vpliva na ljudi.
KONEC OBSOJANJA
Zavedajmo pa se, da smo mi tisti, ki bomo spremenili časovnico; mi smo tisti, ki imamo možnost spremeniti svojo prihodnost. Ne dovolimo, da smo del tega načrta. Ne dovolimo si, da bi obsojali, ker z obsojanjem izgubljamo svojo moč in dajemo moč temi. Ne dovolimo si, da nas razdvojijo. Bodimo še bolj človeški, bodimo še bolj sočutni do tistih, ki se bojijo, do tistih, ki mislijo drugače. Bojijo se. Strah jih je.
Vsak dan gledam ta strah v očeh ljudi. Vsak dan je večji in vsak dan je večja teža kolektivne zavesti strahu in jeze. Izstopimo iz te zavesti. Izstopimo. Bodimo samo opazovalec igre, ki se odigrava. Ta igra se končuje in bodimo mi tisti, ki bomo s svojimi mislimi ustvarili Novo Zemljo. Vem, da sem tu zato, da pomagam spreminjati to, kar ni v dobrobit človeštva. S svojo vibracijo, s tem, da izbiram drugo realnost. Lahko sem v trenutni težki situaciji in kaosu in istočasno lahko držim zavest Nove Zemlje. Vem, da sem v tem sistemu, da držim steber Luči. In mnogo vas je, ki ste del še drugih sistemov, da tam držite steber Luči in Ljubezni. Zato smo prišli. Da prinesemo na ta planet Novo Zemljo. Da nastane novo, mora staro oditi. Vse več je Luči na tem planetu in ta Luč osvetljuje temo. Luč osvetljuje temo, da jo bomo videli, da jo bomo prepoznali in jo z Ljubeznijo transformirali. V tej temni noči ljudem prinašam veselje Ljubezen in upanje in ob vsem tem sem mirna. Mirna kot še nikoli. Ker duša VE. Duša ve, da za vsem tem prihaja veliko lepše življenje za vse ljudi na tej zemlji.

dreamstime
Morda ni videti tako, a na zemljo se v teh trenutkih sidra toliko Svetlobe, da jo včasih naša telesa komaj zmorejo sprejeti.

IZ NEVIHTE V MIR
Skupaj bomo šli skozi nevihto. Ker se mora zrušiti staro, in zrušilo se bo vse tisto, kar nima temeljev za dobrobit človeka. Prebudili se bomo in videli, kdo v resnici Smo, kaj je res vredno v življenju. Nastaja Nova zemlja. Čutim jo. V vsaki celici telesa. Srečna sem kot še nikoli. Ob sebi čutim toliko pomoči in prisotnosti bitij Luči in Ljubezni. Tako blizu so. Vsak jih lahko občuti. Samo dovoliti je treba.
Na zemljo se v teh trenutkih sidra toliko Svetlobe, da jo včasih naša telesa komaj zmorejo. Vdihnimo globoko to Luč. Smo na valu velikega dviga zavesti človeštva in vračamo se v stanje, ki smo ga nekoč imeli. V stanje Človeka ki biva v peti dimenziji. Človeka, ki sobiva v Ljubezni, enosti, miru, sreči, radosti, obilju. Odpirajo se nam vrata v novo dimenzijo izkušanja sebe kot Božanskega bitja. Stopila sem skozi ta vrata. Za temi vrati ni nevihte. Za temi vrati je Luč, je mir. Vsi imamo možnost, da vstopimo v novo dimenzijo izkušanja sebe kot Božanskega bitja in hkrati stojimo v tridimenzionalnem svetu oziroma smo njegov opazovalec. Lahko smo sredi nevihte v popolnem miru. Imamo ključ. Ključ za Novo Zemljo. Ključ za Novo Življenje. Imenuje se Ljubezen in najdemo ga v Srcu.