Astro

Matej Tonin: ministrant ali narcis pod žarometi javnost?

Andreja Novak
28. 9. 2020, 13.00
Deli članek:

Politik je rojen 30. julija 1983, njegova astrološka karta pa je na moč pestra.

STA
Matej Tonin

Po udeležbi Mateja Tonina v izdaji septembrskega vladnega videa me je premagala radovednost in želela sem videti, kateri planeti vodijo Mateja Tonina v filmsko industrijo, saj je bilo očitno, da mu vloga ustreza, ravno tako nima težav z nastopi na televiziji, pa čeprav ga sogovorniki napadajo.

Kakšno podporo mu torej zagotavljajo zvezde? 

Ker je po horoskopu lev, mu že Sonce v levu daje dovolj samozavesti in sproščenosti pred žarometi, da se dobro počuti v javnosti, in ne glede na to, kaj se dogaja okrog njega oziroma kakšen je namen sogovornikov, se v njem slej ko prej prebudita notranje zadovoljstvo in strast, ki ga aktivira. Pri tem ga podpira še Merkur, ravno tako v znamenju leva, in ker je dovolj odmaknjen od Sonca, Matej ničesar ne jemlje osebno, kar mu olajša politično kariero. Ker je njegova Luna v znamenju ovna, se čustveno hitro odzove na dogajanje v okolici in s tem daje občutek sodelovanja.

Da lahko kljubuje javnosti in dogajanju na družbenih omrežjih ter je še vedno pripravljen na aktivno vlogo, poskrbi njegova črna luna v vodnarju, ki ga aktivira takrat, ko že vsi mislijo, da se bo uklonil in popustil pritiskom. Takrat se v njem prebudi ta sila, ki kljubuje okoliščinam in vztraja v svoji resnici, ne glede na dokazila.

Hitro lahko zamenja perspektivo in zorni kot pogovorov, saj mu to omogočata Kiron in severni lunin vozel v dvojčkih. To pomeni, da hitro zazna, v katero smer bo šlo dogajanje v njegovi okolici, in se lahko še pravočasno prilagodi, da okolica sploh ne opazi, da je imel drugačne namene ali odgovore. Njegov južni karmični lunin vozel v strelcu mu namreč daje širši pregled in večjo moč navzven, da res verjame v vse, kar predstavlja in izjavlja. Ker je zraven še Neptun, je nanj zelo lahko vplivati, potrebuje samo občutek samostojnosti in to, da ga ni nihče neposredno želel voditi v karkoli.

Tudi povezana Jupitra in Urana v strelcu ga odpira za kreativne ideje o vseh življenjskih okoliščinah in filozofiji življenja, zato se lahko zgodi, da bo nenadoma spremenil videnje ali ga bodo okoliščine odmaknile od središča dogajanja.

V odnosih je lahko strog in napadalen, pa tudi neusmiljen, saj sta na tem področju povezana Saturn in Pluton, kar pomeni, da ga čustvena plat zares ne zanima, temveč so njegovi odnosi podrejeni sistemu, določnemu redu in lahko tudi podtalnim energijam Plutona, kar pomeni, da bo v življenju spreminjal svoj način dojemanja odnosov.

Drugačen je v družini, kjer ima Marsa v znamenju raka, kar kaže, da je tam še najbolj čustven in da potrebuje samo občutek, da je glava družine.

Njegova Venera v znamenju device, ki podpira njegovo službo in zdravje, pa mu je priskrbela neslavni vzdevek Ministrant, saj drži njegov zunanji videz in tudi življenjsko energijo močno prizemljena, če ne celo skrita.

Kaj mu prinaša leto 2020?
To leto je na preizkušnji njegov osebni komunikacijski del, pri čemer se prehitro prilagaja. Tako se bo moral slej ko prej odločiti, v kaj res verjame in kaj zagovarja.

Odlični datumi: 20. 10. 2020, 24. 10.–29. 10. 2020, 11. 11. 2020, 21. 11. 2020, 30. 11. 2020, 4. 12. 2020, 5. 1.–31. 1. 2021, 11. 2. 2021.

Pazljivo: 25. 9.–10. 10. 2020, 6. 5. 2021

an
Matej Tonin - astrološka karta