Astro

Andreja Novak: jesensko enakonočje ima za vas prijetno presenečenje

Andreja Novak
17. 9. 2020, 23.40
Posodobljeno: 18. 9. 2020, 00.01
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 18. do 24. septembra - pozitivni in transformacijski dnevi vas bodo podprli v novem načinu življenja.

dreamstime
lepotica

Jesensko enakonočje vas bo 22. septembra povezalo z najlepšimi energijami harmonije in sprejemanja darov. Ljubezen lahko postane vaš način življenja, zato ne oklevajte, preglejte, kaj vam ponujajo zvezde in kje potrebujejo vaše sodelovanje za optimalno podporo.
Petek, 18. 9.
Sledite redu in sistemu, ki vam kaže, kje se odpirajo nove poti. Ne podpirajte kaosa, temveč dopoldne sodelujte pri vsem, kar se bo postavljalo na pravo mesto. Zadovoljstvo bo toliko večje ko boste ugotovili, da niste delali samo zase, temveč ste koristili tudi drugim. Popoldne vas bo zagrabila euforija, sprejemali boste darila in se veselili življenja. Lahko, da ne boste čisto jasnih misli. Bodite pozorni, da vas ne premami alkohol ali kakšna druga poživila, če boste morali še voziti ali opraviti še kakšno delo. Lahko, da boste ponočevali dlje, kot ste načrtovali, saj se bodo čustva ob druženju razvnemala.
Sobota, 19. 9.
Pestre sanje vas bodo prebudile v pester dan. Ne zaupajte nenadnim idejam, ali povabilom, temveč sledite svojemu načrtu za dan. Lahko, da boste do 17. ure polni dvomov in nelagodja, a nadaljujte z vsem, kar ste počeli ali morate narediti. Ne bo vam žal. Volja se vam bo okrepila, imeli boste priložnosti zares stopiti čez meje svoje cone udobja, kar se vam bo dobro obrestovalo. Noč lahko, da bo nemirna ali polna akcije.
Nedelja, 20. 9.
Moč in adrenalin vas bo držal, tako da se boste težko umirili. Začeli boste razumevati nekatere dobre stvari, kar vam bo odprlo dobro pot do daril. Ljubezen se bo okrepila in optimizem bo prevladal, še posebej popoldne in na večer. Ne bo vam žal, da ste se tako trudili zadnje dneve. Ohranite sproščenost ne glede na okoliščine, saj boste tako deležni največjih darov, tudi v ljubezni. Možne lepe spremembe, ki vam bodo spremenile odnos do življenja.
Ponedeljek, 21. 9.
Izjemen dan za jasnovidne in jasnočutne premike ter prava spoznanja življenja. Z Luno v škorpijonu in Soncem na zadnjih stopinjah device boste imeli vso podporo, da pred jesenskim enakonočjem, ki se dovrši jutri, 22.9. ob 13:31 počistite svojo psiho, telo in dom. Dopoldne naredite rutinska dela in načrt za čimbolj učinkovito popoldne, saj boste deležni takrat podpore Venere in Jupitra, ki vam bosta prinesla darila tako v energijah kot fizično.
Torek, 22. 9.
Jesenski ekvinokcij in popolna podpora harmoniji odnosov in življenju. Tehtnice, sonce pride v vaše znamenje: VSE NAJBOLJŠE! Najlepša darila vam bo dalo življenje samo. Današnji dan se namreč Jupiter in Venera odpirata v najlepših energijah. To obdobje pa prinaša splošno sprostitev v življenju in iskanje lepote v naravi in soljudeh. Pomirite se s sabo in okolico, saj s harmonijo in dobrim sodelovanjem naredite veliko več. Vsi, ki ste v preteklosti dobro sodelovali z naravo, boste obdarovani s številnimi pridelki in danes lahko sprejeli popolno podporo narave. Če meditirate, potem si vzemite čas ob 13:31 in vsaj pol ure namenite sprejemanju harmoničnih energij enakonočja in sprejmite podporo za ljubezen, obilje, potovanja in povezavo z Dušo.
Sreda, 23. 9.
Odlična povezava Lune v strelcu, Venere v levu, Jupitra v kozorogu in Neptuna v ribah vam bo omogočala, da preživite današnji dan v energijah ljubezni in mehkobe. Če imate možnost, bodite v naravi, meditaciji in z ljudmi, ki so vam naklonjeni. Izogibajte se predolge uporabe računalnika, TV-ja ali socialnih omrežij, da vas ne utrudijo energijski pritiski iz te smeri. Oblecite se v belo ali pastelne barve ter razmišljajte o ljubezni, hvaležnosti, vaši povezavi z Dušo. Če pogrešate pokojnike, je danes idealni dan, da se povežete z njimi in prejmete vse tiste blagoslove, ki jih še prej niste mogli sprejeti.
Četrtek, 24. 9.
Težko boste krotili besede, ki bodo kar same našle pot v javnost. Lahko, da boste sami sebe presenetili z iskrenostjo, ki jo boste danes delili naokoli. To bo manjši test za vas, saj boste takoj videli, če ste se dovolj sprotno izražali, potem ne bo zraven jeze. V nasprotnem primeru pa si ne boste mogli pomagati in bo jeza vaš sprožilec za komunikacijo. Dopoldne bodite pozorni na čustva preteklosti, ki bodo prihajala na plano in jih ne skrivajte, samo bodite pozorni na njih. V popoldnevu se lahko vse lepo sprosti in se osvobodite večjega karmičnega balasta, ki se ga sploh niste zavedali.