Astro

Andreja Novak: 'To je dobro obdobje z odličnim vikendom'

Andreja Novak
4. 9. 2020, 07.00
Deli članek:

Energijska napoved od petka do petka - od 4. do 10. septembra

Pixabay
ženska

Kot smo že v spodbudnem naslovu zapisali: dobro obdobje z odličnim vikendom. Razpoloženje bo dobro, ne glede na situacije sistemov politike. Imeli boste priložnost odkriti, kar vas veseli in kje ležijo skriti vaši potenciali. Optimizem bo lahko prišel v ospredje, če boste le sledili svojim pravim energijam. Odkrivajte sebe in si dovolite komunicirati o vsem, kar vam je pomembno. Ne pozabite, da je narava največji zdravnik in da so še vedno vaši bližnji odnosi pomembni. Prihaja novo obdobje, bodite vi kreativna sila v svojem življenju.
Petek, 4. 9.
Dopoldne vas bodo strastne energije vodile mimo načrtov, za katere boste morali poskrbeti kasneje. Lahko, da boste srečali simpatijo ali da bodo iskrice preskočile v službi … vsekakor bodite pozorni, da vam ne odnese tal pod nogami. Popolne bo več časa za ljubečo komunikacijo, izgladitev odnosov, ki so se v preteklosti skrhali in tudi za kreiranje načrtov za prihodnost v dvojini. Iskreno odprite srce in lahkotno sodelujte v pogovoru, ki lahko odpre veliko dobrega.
Sobota, 5. 9.
Intenzivna, a prijetna sobota se obeta, ko boste lahko z besedami dosegli več kot kdajkoli prej. Zato bodite pozorni na to, kaj in kako boste rekli ter komu. Ne čenčajte in ne opravljajte, škoda, da bi tako dobre energije razmetavali v tej smeri. Če ste samski, sprejmite povabilo na kavo ali vi povabite simpatijo, saj je odličen dan za podporo intime skozi besede. Če imate težave z izražanjem ali fizično s ščitnico – bodite pozorni ali meditirajte na ljubezen v grlu in pričakujte izjemne rezultate. Zvečer pride Merkur v znamenje tehtnice, kar bo še podprlo osvobajanje ljubezni skozi grlo.
Nedelja, 6. 9.
Zjutraj pride Venera v znamenje leva, kar vam bo prineslo številne poklone in vas vodilo k ureditvi fizičnega izgleda. Vse, kar boste počeli, bo podprto z magnetno energijo privlaka in bolj, kot ste samozavestni in zadovoljni s sabo, močneje in lepše jo boste doživljali. Pripravite se na dobro in plodovito obdobje, ki ga vodite s svojim notranjim mirom in zadovoljstvom. Če ga ne zaznavate, pa je sedaj idealni čas, da se osredotočite prav na to.
Ponedeljek, 7. 9.
Dinamičen dan, ko se boste prebudili z odličnimi idejami in notranjim nemirom, da bi čimprej kreativno realizirali zastavljeno. Besede vam bodo dobro služile, zato pokličite vse tiste prijatelje ali sodelavce ter stranke, s katerimi se je potrebno karkoli dogovoriti. Skozi pogovor boste našli tudi skupne rešitve. Popoldne bo srečno, vse več poguma boste imeli za odločitve, povabila na zmenke ali vse tisto, kar vam okrepi optimizem v vas. Vzemite si čas zase in za prijatelje ali družino ter se poveselite.
Torek, 8. 9.
Dobro vzdušje se bo nadaljevalo in našli boste pravo družbo za širjenje veselja in humorja. Ne držite se stran, temveč si dovolite sprostitve. Opazujte, kam vas vleče vaše srce in si dovolite spremembe. Potrebujete nekaj, kar vam bo dalo motivacijo za naprej in današnji dan vam prav to ponuja. Pišite si ideje ali začnite delati stvari, ki bi si jih želeli nekoč, ko boste imeli več časa. Ustvarite si prostor za vaša mala veselja, ki bodo spremenila vaš način življenja.
Sreda, 9. 9.
Odličen dan, ali pa tudi ne … Vsekakor vas bo zajela megalomanija in videli boste, kaj je v vas skrito, kaj si želi vaša podzavest, da počnete večkrat v večji količini. Če se boste slabo počutili, je potem to znak, da je nujno potrebno sprostiti bremena okolice in da vas je strah biti to, kar zares ste. Ne dovolite si več tega, delajte na sprostitvi in sprejmite vse svoje lastnosti, ne glede na to, kako so vam všeč.
Četrtek, 10. 9.
Danes se ne odločajte o ničemer. Počakajte, da se izjasni situacija in da se pokažejo prave stvari ter da boste popolnoma mirni ob vseh dejavnikih. Najboljši dan je za sanjarjenje in za morebitne izlete v naravo. Če ste nezaupljive narave, se vam bo danes to nezaupanje še podeseterilo, zato se izogibajte vsej drami, ki bi jo lahko zakuhali. Zato priložite tudi vse morebitne čustvene zagate, rešujte jih čez vikend. Danes imejte dopust, vsaj obnašajte se tako, kjerkoli že boste.