Astro

'Samopomilovanje bo še večja izguba časa kot ponavadi,' pravi novo tarot sporočilo

Kristina Strašek
26. 8. 2020, 07.07
Deli članek:

Za čas od 26. avgusta do 1. septembra so padle karte Vitez čaš, Zmernost in Sodba - ter z njo še dodatna Petica čaš.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Kariera
Tokrat boste za doseganje svojih ciljev morali uporabiti tudi lastne čare in atribute. Vitez čaš je namreč tipični romantik, ki je v stiku s svojo intuicijo in čustvi, oboje pa tudi s pridom uporablja. On ne čaka, on gre. On ve kaj bi rad, ve koga ali kaj potrebuje in to tudi dobi … a pri tem seveda ne ruši.
Kot vitezi čaš morate znati prisluhniti tudi drugim, pokazati svojo sočutno naravo. Tako se vam bodo ljudje odprli in vam pomagali doseči tisto, kar ste si v poslu nenazadnje zadali. Vitez je odločen, a to še ne pomeni, da je surov. On je ljubeč, nenazadnje ga tudi v zgodbah velikokrat srečujemo kot rešitelja drugih, mar ne? Predstavlja čisto akcijo, tokrat pa hkrati simbolizira sledeče: »SANJALI STE, KAJ BI RADI SKREIRALI IN SEDAJ SE POČASI PROTI CILJU TUDI PREMIKATE.« Poslovne želje, ki ste jih zasejali v preteklih tednih, se počasi realizirajo – ste na pravi poti, četudi morda občasno tega ne vidite. Bodite odprti za raziskovanje lastne kreativnosti, saj vam bo še kako prišla prav v prihajajočih dneh. Pri tem seveda ne govorim zgolj o umetniškem ustvarjanju, ampak kreativnosti besed (kako jih uporabite, kako stvari zapakirate itd.) in idej.
V tem tednu bodite še posebej pozorni na ponavljajoče ideje, saj so to vaše srče želje, ki jih boste morali realizirati. Morda odkrijete nov hobi, morda se vam utrne ideja za nov projekt. Karkoli vam pade na misel, si začnite zapisovati in speljevati, saj pozor! Pri sanjah je treba vedeti eno: ČE NIČESAR NE NAREDITE, BODO OSTALE ZGOLJ SANJE.
Ključne besede:
• Kreativnost
• Čar
• Domišljija
• Vizija
• Doseganje zastavljenih ciljev
• Pogum
• Akcija
• Premik
Ljubezen
Tokratna karta nas opominja, da z razdajanjem ne dosežemo veliko. Pomislite, kolikokrat ste dali več, kot ste dobili nazaj. Ali pa kolikokrat ste od partnerja zahtevali več, kot pa je bil zmožen dati. Ste kdaj pomislili, da tovrstne poteze delate zaradi svojih ran? Med tem ko eni to delajo iz strahu pred izgubo (ideja: če mu/ji ne dam vsega, me bo zapustil/-a), drugi iz ideje, da jim to enostavno pripada (ker tega prej niso morda imeli).
V vsakem primeru noben od zgoraj omenjenih nima prav in tako v ljubezni tudi ne bo daleč prišel. Slej kot prej bo ponovno razočaran in ponovno deležen nove rane. Ste se v zgornjih navedbah našli tudi sami? Potem je čas, da se vprašate, zakaj to počnete in se z osebnimi težavami (t. i. ranami) tudi soočite. So vas prizadeli? Ste bili izigrani? Niste dobili dovolj? So vas pustili z besedami, da niste dovolj? Karkoli že je bil razlog, sprejmite, odpustite in spustite. Nekateri med vami morate v tem tednu najti tudi moč oprostiti sami sebi – oprostiti, ker ste vztrajali v toksičnih odnosih predolgo, oprostiti, ker ste sami s sabo grdo ravnali in podobno. Oprostite si lastne napake, saj so človeške. Tako boste našli mir, kar pa bo pozitivno vplivalo na vaš odnos z novim partnerjem.
Iščite zmernost, iščite balans. Tam boste našli mir, ki ga potrebujete. Če ste nenehno pod stresom in opažate da ta vpliva na odnos, najdite izvor. Je težava zunanja ali se nekaj dogaja med vama, kar bi bilo treba nasloviti? Nikar se ne vrtite v enem in istem krogu, ampak spremenite.
Ključne besede:
• Fokus na ravnovesje
• Pretiravanje
• Zdravljenje lastnih ran
• Celjenje
• Zmernost
• Iskanje miru
Nasvet tedna
Zadnji dve karti, ki sta tokrat padli, opozarjata na sledeče: četudi stvari ne gredo tako, kot ste si jih sami zamislil, to ne pomeni, da je čas za obupovanje in samopomilovanje. S tem namreč ne boste dosegli sprememb, ne boste dosegli osebnega zadovoljstva in sreče. Ne iščite krivce, ampak raje nove poti, po katerih lahko pridete do želenega cilja. Kot je pogumen prej omenjeni vitez, morate biti tudi vi. Iščite zmernost in mir v življenju, saj boste le tako v tistih pravih energijah, s pomočjo katerih pa boste lažje in hitreje sprejemali prave odločitve. Transformirajte sebe in spremenili boste vse.