Astro

Tedenski horoskop: odneslo vas bo v nežnost, a ne zanemarite dolžnosti

Andreja Novak
24. 8. 2020, 09.59
Posodobljeno: 24. 8. 2020, 10.08
Deli članek:

Začetek tedna bo usmerjen v ljubezen, dopisovanja in ljubeče poglede, dotike … Odneslo vas bo in iskali boste izgovore, da nadaljujete v tej smeri, čeprav bodo dolžnosti že trkale na vrata. Lahko podaljšujete dobre trenutke, a usmerite se tudi v dolžnosti in jih opravite čim hitreje in čim bolj učinkovito. Lahko dobite, kar želite, vendar le, če se aktivno udeležite celotnega svojega življenja. Zadnji vikend v avgustu bo dinamičen in prepoln vsega. Zaželeli si boste delovne rutine in odmika od številnih ljudi. Dobri barvi tedna: zlata in črna.

Profimedia
sanjarjenje

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: ***
Ljubezen: *****
Posel: ***
Nasvet tedna:
Za vami bo prišlo vse tisto, česar niste uredili do zdaj, pa bi bilo treba. Čim prej se lotite vsega, kar vam visi nad glavo, sicer se vam lahko pojavi dolgotrajna škoda.
Popazite na zdravje, saj vam je preteklost vzela precej več energije, kot verjamete. Nujno je, da vzpostavite nov red na vseh področjih življenja, a vedite, da ne boste ničesar rešili s sitnobo, zato je ne širite več naokoli. Morda se boste skozi prepire sproščali, zato boste povsod iskali dlako v jajcu. Strastni boste in želeli boste osvojiti srce simpatije. To bo precej zapletlo vaše življenje, zato razmislite, če si tega resnično želite. Ni več smisel v zapletanju, temveč razpletanju v življenju.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Ljubezen: ***
Posel: ****
Nasvet tedna:
Usoda vam poklanja optimistično vizijo vašega življenja, če ne boste trmasti v svojih starih pričakovanjih in se iz navade obremenjevali o preteklih stvareh. Spremljajte novosti in jih sprejemajte. Čustveno se boste zapletali v stvari, ki vas ne zadevajo, niti jih ne morete spremeniti. Zato je bolje, če pogledate, kaj vas v resnici muči, in to poveste iskreno in direktno. Nekaj nejasnosti bo okoli vas, zato se ne odločajte o ničemer prehitro. Dajte si čas za premislek. Na vas bodo imele večji vpliv starejše ženske, ki bodo želele nadvlado. Samozavest se vam bo okrepila, kar se bo najbolj videlo na odnosu nasprotnega spola do vas.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ****
Ljubezen: **
Posel: ****
Nasvet tedna:
Nikakor ne boste mogli priti na zeleno vejo, ker želite vzpostaviti sistem, ki vam ne služi več. Ne iščite utehe v stvareh, ki vam niso več koristne, temveč najdite novo pot. Veliko boste razmišljali o nadaljnjih korakih, a jih nekako ne boste mogli narediti.
Nihali boste med konzervativnimi idejami, ki jih bodo od vas pričakovali v službi, in med genialnimi idejami, za katere ste prepričani, da bi imele večji uspeh za vse okoli vas. Pretiravali boste s kritiko in vmešavanjem v tuje stvari in razjezili nekatere do konca. Razmislite, če je to potrebno, in se raje bolj posvetite sebi. Prej ali slej boste čutili, da je čas, da se postavite zase in na novo aktivirate življenje.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Ljubezen: ***
Posel: **
Nasvet tedna:
Nekatere vaše srčne rane ne bodo dovolile hitrih sprememb, zato si vzemite čas. Dobre volje boste in iz tega pozabljali na obljubljene stvari. V akcijo se boste spravili šele potem, ko se vam bo vse kot bumerang začelo vračati in vas bo okolje ignoriralo. Računali boste na romantiko in ljubezen, prejeli pa hladen tuš zaradi svojega preteklega obnašanja. Popazite na svoje zdravje in sočasno negujte telo in čustva. Počutje je vaša odločitev, zato se družite z ljudmi, ki vas osrečujejo in s katerimi ste lahko nežni, da se lahko res sprostite. A ko boste hrepeneli po ljubezni in sočasno pretiravali z delom, je to vaša odgovornost. Če si želite sprememb, se reorganizirajte.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Ljubezen: ***
Posel: ****
Nasvet tedna:
Čakali boste na priložnost, da pokažete svojo ljubezen bolj odprto, a vam ne bo šlo najbolje. Bali se boste, da se bo priložnost izgubila, a boste imeli srečo. Ne boste se postavili za stvari, ki so vam pomembne. To ste že kdaj prej naredili in si zapravili dobre priložnosti za spremembo. Ne boste se najbolje počutili, saj vas nekatere odločitve ne bodo pomirile. Vedeli boste, da ste se odločili napačno, saj bi sicer pri sebi kot običajno čutili mir. Dobro je, da se zavedate, da ni pravi čas za kompromise ali samoljubje, saj potrebujete pot do notranjega miru. Sanjarjenje vas ne bo pripeljalo nikamor, samo ugotovite, da imate zares vi vse niti v rokah.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: **
Ljubezen: **
Posel: ****
Nasvet tedna:
Jasno vam bo, kaj je treba narediti, a težko boste to dopovedali drugim. Zato lahko, da boste preveč časa porabili za pregovarjanje in razlage, ki pa ne bodo obrodile sadov. Prepirljivi boste, pa čeprav sami zase tega ne bi rekli. Zdelo se vam bo, da samo razčiščujete mnenja in oblikujete stališče, v resnici pa boste želeli, da je po vaše. Želeli si boste vpeljati strog red povsod, kjer se vam bo zdelo kaotično, a boste na koncu sami kršili svoja pravila. Opustite težnjo po kontroli vsega in se sprostite. Čas je za novosti in precej resneje se boste tokrat vsega lotili. Imate priložnost resničnega napredka, a ne bo enostavno, saj bo potrebna predanost predvsem sebi.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: *****
Ljubezen: *****
Posel: ****
Nasvet tedna:
Predani boste ljubezni in se čisto odpovedali današnjim osebnim željam. Nič vam ne bo tako pomembno kot partnerjeva sreča ali srečanje s simpatijo. Za druge boste delovali malo odsotno, a v resnici ne boste želeli vstopati v težave drugih, ker ne morete nič spremeniti. Ohranjajte stik s sabo in ljubeznijo, tako ne boste reagirali na provokacije. Veliko opravka boste imeli s sabo, a se okolici še sanjalo ne bo, kaj se dogaja, saj boste umirjeni in sproščeni. Zavedanje lastne večplastnosti bo pomembno, da vas določene okoliščine ne presenetijo. Morda bo doma precej ognja v strehi zaradi vašega novega načina delovanja. Samo sprejmite se in v vsem izhajajte iz sebe.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: **
Ljubezen: *
Posel: **
Nasvet tedna:
Kopja se bodo lomila na vas, vi pa tega še čutili ne boste. Tako boste zaverovani v svojo ljubečo perspektivo do življenja, da vam bo čudno, kako vsi tega ne vidijo tako.
Potrudite se in ne jemljite osebno nič, kar se bo dogajalo. Tudi ne vzpostavljajte novih kontaktov in ne vztrajajte pri ničemer. Sprostite se in čakajte na boljšo situacijo. Želeli si boste spremembe v odnosih in v svojem življenju, a boste sočasno sabotirali vse, kar bi lahko pripeljalo do tega. Razmislite, kaj si zares želite, in se samo v to usmerite. Družina ne bo več podpirala vaših samovoljnih akcij in težko jih bo prepričati, da je vse to koristno za vse. Ne bodo zmogli slediti vašemu tempu, tudi finančno.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ****
Ljubezen: *****
Posel: ***
Nasvet tedna:
Na izbiro imate dve poti, ki vam bosta pokazali nadaljnje možnosti življenja. Ena je zmagovita in javna, kjer navijajo drugi za vas, druga tiha in ljubeča. Izbirajte optimalno zase. Če lahko, ignorirajte slabe občutke in govorice ter bodite odprti samo za ljubezen. Skozi dobro počutje in lepoto srca se boste rade volje lotili stvari, ki bi jih sicer zavračali. Doma bo treba urediti odnose, sicer se zaman trudite s čimerkoli drugim. Ne vodite prijateljev domov, prestari ste za takšen način provokacije. Skozi prepire boste ugotovili, kje stojite v družini. Ne bo vam všeč, a bolje to, kot da živite v iluziji misleč, da so vsi na vaši strani. Napravite načrt in se dogovorite za prihodnost.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Ljubezen: **
Posel: ****
Nasvet tedna:
Srečni boste, ker se vam bo zdelo, da končno gre po vaših načrtih. Resnica je ta, da ste preveč zaverovani vase in da sledite svojim željam, brez da bi upoštevali kogarkoli. Vaša notranja moč bo želela priti na plano, kar se bo morda pokazalo kot izbruh jeze. Prisluhnite svojim občutkom, kam vas usmerjajo in kje pri sebi čutite, da potrebujete spremembo. Sicer boste to našli skozi prepire ali slabo fizično počutje. Skozi nežnost in dotike boste lahko sproščali telo in bremena preteklosti. Ne bojte se sebe, samo dovolite, da se vse spreminja iz trenutka v trenutek ter sodelujte. Notranje počutje bo definiralo vaše zunanje uspehe, zato si ne dovolite, da vam kdorkoli ruši stabilnost.

Vodnar 21. 1–18. 2.
Počutje: ***
Ljubezen: ****
Posel: **
Nasvet tedna:
Vaše besede bodo hitro rešile situacijo, a le za kratek čas. Ne boste namreč videli celotne slike, čeprav tega ne boste priznali za nobeno ceno. Posledice bodo vidne kasneje. Zanimala vas bo vaša perspektiva in ne boste imeli posluha za noben drug zorni kot. Vztrajali boste v pregovarjanjih in vsi se bodo raje umaknili kot nadaljevali. Občasno vas bodo mučila prekipevajoča čustva, ki jih nikakor ne boste mogli umiriti. Zato se boste odmaknili od vseh in počakali na spremembe. S sproščenostjo boste dosegli veliko več kot na silo. Strastno se boste predali ali določenemu odnosu ali novi kreativnosti. Oboje bo v vas aktiviralo močne ideje in željo po ustvarjanju nečesa novega, lepega.

Ribi 19. 2–20. 3.
Počutje: ****
Ljubezen: ***
Posel: ****
Nasvet tedna:
Mirna komunikacija vam bo najbolj pogodu, zato jo boste želeli vpeljevati povsod, kjer se bo le dalo. Vztrajajte pri tem, saj imate ob tem večjo moč, kot si mislite.
Nekateri spomini se bodo prebudili v vas in vam odprli vaše dobre lastnosti. Kmalu boste dobili potrditev iz okolja, da je čas, da to ponovno zaživite. Ljubezen bo trkala na vaša vrata in optimistični boste glede na vse dogajanje. Končno si boste znali predstavljati svoje življenje v lepših barvah in se veseliti sprememb. Sreča vas bo spremljala in podelite jo med druge za dobro sodelovanje. Odlično počutje bo aktiviralo tudi uspeh na delovnem mestu.