Astro

Tedenski horoskop: ne boste se zadrževali pri ničemer, kar vam ponuja življenje

Andreja Novak
20. 7. 2020, 07.00
Deli članek:

Mlaj bo odprl novo poglavje v tem poletju in odločili se boste urediti nekatere pereče zadeve glede odnosov in materialnega posedovanja. Občutljivi boste že na misli drugih in na srečo preide Sonce v znamenje Leva, kar bo sprostilo veselje in zadovoljstvo v družbi. Levi, vse najboljše! Obeta se zelo romantičen ali alkoholen vikend, ko se ne boste želeli zadržati v ničemer, kar vam bo ponujalo življenje. Dobri barvi tedna: zlata in mornarsko modra.

Dreamstime
zabava

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: **
Čustveno boste precej občutljivi in trmasti. Še sebi boste šli na živce, če se ne boste sprostili. Reši vas samo iskrenost v vsakem trenutku. Morda se boste zaradi tega osmešili, a vam bo v zabavo.
Ljubezen: **
Preveč boste razmišljali o besedah, ki so vas prizadele, in ne boste odnehali, dokler ne boste odkrili pravega vzroka zanje. Vprašajte, kar želite izvedeti, ne ugibajte in ne predvidevajte. Sprostite se in sledite čustvom, če si želite okrepiti svoje odnose.
Posel: ****
Optimistično boste začeli teden in nič vas ne bo moglo ustaviti. Poslovni dogovori bodo uspešno potekali, zato ne odlagajte ničesar za kasneje. Vse lahko uredite, če se le dobro lotite. Ponosni boste in s strastjo zagovarjali svoje ideje. Morda vas bo kdo narobe razumel in se bodo vneli prepiri, še posebno če boste čustveno pritiskali na okolico.
Nasvet tedna:
Nikakor se ne boste mogli izviti iz odgovornosti in oditi po svoje, ne glede na to, kakšne prijeme boste uporabili. Ne taktizirajte vsakič, ko vam nekaj ne ustreza. Dovolj je, da izrazite svoja čustva in želje.


Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Nevšečnosti, ki se vam bodo dogajale, bodo posledica vaše neodločnosti. Morda boste imeli fizične neprijetnosti samo zato, ker ne boste sledili svojim ustaljenim navadam. Nihajoče počutje vas lahko spravi čez psihični rob, zato se stabilizirajte.
Ljubezen: **
Zasanjani boste in čustveno precej mehki. Spreminjajoča čustva bodo v vas budila dvome, pa tudi hrepenenje. Dovolite si, da vam tokrat srce pove, v katero smer je treba iti. Iskali boste rešitve, da pobegnete od dolgočasnih odnosov, a ne boste prav daleč prišli. Vi sami ste ključ za dobro druženje.
Posel: ***
Obtičali boste med dvema ognjema in se ne boste znali odločiti, kaj narediti. Zato boste zamudili oboje in se lahko jezili samo nase.
Nasvet tedna:
Ne sprejmite predlogov ali idej, brez da bi si vzeli dovolj časa za razmislek. Tudi ne taktizirajte z dejstvi preteklosti, saj je čas, da upoštevate novosti in zaživite v sedanjosti. Izogibajte se ženske družbe, ki vam bo grenila razpoloženje, in karkoli se boste želeli dogovoriti, ne bo šlo v pravo smer. Za ohranitev miru preslišite kakšno besedo ali dve.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: **
Zatiranje čustev vam lahko povzroči manjše zdravstvene težave. To vas bo malo pretreslo, saj boste spoznali, kaj si delate. Aktivirajte se in naredite vse, kar je potrebno z vaše strani, da zaživite v ljubezni. Nagrada bo velika in bo kmalu sledila.
Ljubezen: **
Prehitro boste reagirali na besede in si s tem nakopali precej težav. Ne skrivajte svoje občutljivosti za krinko nedostopnosti. Tudi nežnost in krhkost sta del življenja, in najlepše je, če lahko zaupate bližnjim in jim pokažete tudi ta svoj del.
Posel: ****
Delovne obveznosti boste dobro in učinkovito skomunicirali. Ne pretiravajte z obljubami, saj je vprašanje, če boste vse lahko izpolnili. Morda boste premočni v besedah, manj pa v dejanjih, zato se lahko razvijejo večji prepiri.
Nasvet tedna:
Ne jezite se za stvari, o katerih ne boste vedeli dovolj, temveč se potrudite, da izveste vse potrebno. Pazite, da se ne zapletete v usodo drugih. To se vam lahko zgodi zelo na hitro, če boste preveč sodelovali v nasvetih in pogovorih, ki vas ne zadevajo.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: *
Naporni boste sebi in drugim, saj boste pretiravali s čustvenimi odzivi, s katerimi boste želeli pripraviti bližnje ali sodelavce, da bi reagirali po vaših željah. Ne verjemite govoricam, ki vam bodo samo meglile pogled na vaše prioritete.
Ljubezen: **
Precej boste delovni, a vseeno boste imeli največ pozornosti na partnerstvu, ki ga boste želeli zaščititi. Dogajanje v okolici vas bo obremenilo in ne boste vedeli, kako izpolniti želje vsem, ki bodo to želeli. Razdvojeni boste in nesrečni. Morda boste odsanjali svoje pomembne spremembe v odnosih, kar vam bo dalo upanje za naprej.
Posel: **
Usmerjeni boste v delo, ki ga boste sicer redno izvajali. Lotevali se boste dela, a nič ne bo šlo tako, kot ste načrtovali. Pazite, da vas ne zgrabi nekontrolirana jeza, usmerite jo pametno. Čustva vas bodo preveč zaposlovala, da bi lahko karkoli konkretnega naredili.
Nasvet tedna:
Sprostite se in bodite iskreni do vseh, tudi do sebe. Ne predajajte se čustvom, ki vas bodo peljala v napačno smer in boste zrušili nekatere dobre odnose.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Sonce prestopi v vaše znamenje in odpira vaše najboljše obdobje. Lahko boste občutljivi na mnenja bližnjih, zato boste previdni pri izražanju svojih želja. Ne boste želeli slišati kritike in se boste potrudili, da boste vse naredili najboljše možno.
Ljubezen: ***
Pokazali boste svoje želje, a partner vam ne bo verjel, zato boste čutili potrebo, da mu ves čas nekaj dokazujete, kar vas bo pripeljalo do čustvene nestabilnosti in težav.
Priznajte si, da potrebujete ljubezen za srečo.
Posel: ***
Bolj ko boste odprti za ljubezen, bolj boste uspešni v poslu. Če pa ste se preveč čustveno zaprli, boste imeli precejšnje izzive, kako vse skupaj izpeljati, da boste zadovoljni.
Nasvet tedna:
Ne verjemite svojim negativnim občutkom ali ljudem, ki vam bodo želeli predati slabe novice. Preverite vse, kar zadeva vaše zdravje, in ne jemljite nič za samoumevno. Ne bodite tako občutljivi na dogajanje okoli sebe, samo sprejmite spremembe, ki si jih želite. Tako vas bo lahko življenje neposredno podprlo in boste prišli do svoje nagrade.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ****
Odprti boste za novosti in takoj, ko bo mogoče, boste zamenjali svoj način življenja. Odmaknili se boste od vseh, ki vas utrujajo. Ne boste mogli več delati kompromisov. Kljub negotovosti se boste želeli dokazati.
Ljubezen: **
Pretiravali boste v nekaterih čustvenih izlivih in pričakovali sočutje. A ker se to ne bo zgodilo, vam bo vzelo pogum za nadaljevanje. Sprejmite dejstvo, da imajo tudi drugi svoje težave. Ko boste spoznali, kje se zapletete v svojih čustvih, boste že na pol poti rešitve, ki jo že dolgo iščete.
Posel: *****
Služba, posel in počutje vam bodo na prvem mestu. Vse ostalo boste kar izpustili iz rok. Zelo boste storilnostno naravnani in opravili boste več, kot ste načrtovali. Morda ne boste mogli vsega sami narediti, zato se dobro organizirajte.
Nasvet tedna:
Opazujte, kaj se dogaja v vas, in kmalu vam bo vse jasno. Pogumno vztrajajte v svojih idejah ter pričakovanjih do drugih in ne zapadajte v malodušje ali negativne misli. Pripravite pa se na izzive, saj bodo tisti, ki vam ne bodo naklonjeni, to jasno pokazali.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: *****
Vibrirali boste z ljubeznijo in vsi se bodo obračali k vam po pomoč. Ne bo vam nič težko narediti in prisluhniti zgodbam, s katerimi se bodo ljudje odprli do vas. Ujeti boste med željo, da naredite tiste stvari, ki ste jih načrtovali zase, in med družbo, ki vas bo mikala še posebno zaradi novo nastajajoče ljubezni, ki vas prizemlji.
Ljubezen: ****
Optimistični boste in občutek ljubezni vas bo držal nad vsemi težavami. Goreli boste v strasti, in če ne boste upoštevali pikrih opazk iz ženskih strani, se bo ljubezen dobro razvijala.
Posel: ****
Kreativnost in zaposlenost z delovnimi idejami vas bo odmaknila od okolja. Predani boste življenju in zadovoljni v sebi in s svojim delom, zato ne boste imeli potrebe po spremembah.
Nasvet tedna:
Ne glede na utečene dneve si najdite več časa zase, da v miru razmislite, kam vas peljejo nove poti življenja. Smiselno je, da bolj poskrbite zase kot za druge. To vam bo okrepilo dobro počutje ter povrnilo optimizem in voljo do življenja.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
Težave boste imeli s komunikacijo. Na vsak način boste želeli spremembe, a tega ne boste hoteli povedati na glas, saj imate potem prevelik občutek odgovornosti za vpletene.
Ljubezen: ***
Za okrepitev ljubezni v življenju je pomembno, da se začnete drugače izražati in s tem sprožite drugačen način delovanja v odnosih. Ob pravem času povejte svoje želje in prisluhnite drugi strani ter sodelujte. Čustva, ki jih preveč dajete v posel, raje dajte v osebno življenje, in sproti boste dojeli, da sta denar in ljubezen močno povezana.
Posel: ****
Močni boste in dali boste vse od sebe, da še zadnjič prepričate ljudi in poslovne partnerje v svoj prav. Samo nered in nejasnost vas lahko ustavi, zato pravočasno naredite red tam, kjer uvajate spremembe.
Nasvet tedna:
Imeli boste lažen občutek pomirjenost in boste v čisto svojem filmu, ker ste se odmaknili od vseh, ki bi vam iskreno povedali mnenje ter vas vrgli iz iluzije. Vaš magnetni vpliv bo pritegnil prave ljudi, a dobro preglejte, ali je smisel srečanja oseben ali posloven, in ne mešajte čustev s poslom.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ***
Zmedeni boste in iskali čustveno potrditev iz okolja, a ko jo boste dobili, vas bo to še bolj zmedlo. Ustavite se in si odpočijte, ni čas za velike akcije, temveč za ljubezen.
Ljubezen: ***
Težko boste zadrževali svoja čustva in marsikdo bo na novo odkril globino vašega srca, skozi katerega doživljate življenje. Ne odmikajte se in ne pomanjšujte zaradi drugih. Izkoristite podporo zvezd in pokažite zadovoljstvo svojim bližnjim oziroma tistim osebam, ki vam razveselijo srce. Ne skoparite z dobrimi besedami, saj bodo imele ljubeč vpliv.
Posel: **
Skrivali se boste za vplivnimi prijatelji in znanci ter želeli pobegniti od odgovornosti, kar bo pripeljalo do družinskega razkola ali težav v poslu. Umaknjena vam bo podpora, če ne boste sodelovali.
Nasvet tedna:
Sprostite se, saj vas imajo radi točno takšne, kot ste, in se vam ni treba čisto izčrpati zaradi drugih. Ne dovolite, da vas starejša ženska vodi za nos, temveč se odprite novemu sodelovanju tako osebno kot poslovno. Srečo vam prinašajo mlajše osebe, ki vas podpirajo.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Okolica bo želela eno, vaši domači drugo, vi pa boste razcepljeni med njih in poskušali ustreči vsakomur. Tako ne bo šlo, zato preglejte, kaj je prav in kaj ne, ter ukrepajte. Končno boste začeli prepoznavati, kje se zataknete v življenju ter si nakopljete težave in odmik od ljubezni.
Ljubezen: *
Odnosi vam bodo preintenzivni, a pobegniti ne boste mogli. Jezni boste, ker se vam bo zdelo, da se vsi norčujejo iz vas. Zato boste pretiravali v dokazovanju tega, da imate prav, kar bo samo še poslabšalo situacijo. Zberite se in ne zahtevajte ljubezni, saj vam je lahko samo podarjena in vrnjena.
Posel: **
Čuvajte se trme, da ne boste vztrajali v napačnih stvareh in si uničili dobre priložnosti. Bodite iskreni in sproščeni, da si ustvarite dobre priložnosti za prihodnost.
Nasvet tedna:
Začeli boste prepoznavati pravi pomen komunikacije, saj boste ugotovili, da dobivate različne rezultate glede na to, kako se izrazite. Ne patronizirajte drugih, sodelujte. Najboljše bo, ko boste popolnoma nehali kriviti druge ali biti njihov guru.

Vodnar 21. 1–18. 2.
Počutje: ***
Nihali boste v počutju in bližnji bodo komajda sledili vašim zahtevam in željam. Pomembno se vam bo zdelo, da vse poveste, a s tem boste ustvarili še večji kaos, iz katerega sami ne boste našli poti.
Ljubezen: ***
Pretiravali boste z besedami in ne boste ugotovili, da vse, kar vas moti pri drugih, počnete tudi sami. Dom vam bo varno zatočišče in želeli si boste urediti čim več stvari, saj boste čutili, da lahko s komunikacijo zdaj opravite veliko več kot prej. Prisluhnite tudi rešitvam drugih, saj je prav, da najdete skupni optimum.
Posel: ****
Delovni boste in nestrpni do vseh, ki vas bodo ovirali pri delu. Karkoli boste naredili, bo premalo, in naporni boste celo sebi. Šele čez vikend se boste lahko sprostili in umirili.
Nasvet tedna:
Vztrajajte v svojih idejah in rešitvah, pa čeprav vam bo jasno, da so težko dosegljive. Če zmorete brez slabe volje nadaljevati začete stvari, bo vse potekalo najboljše možno. Če boste stiskali fige v žepu, pa se bodo stvari zapletle. Ne iščite sami rešitev, izpostavite težave in svoje predloge.

Ribi 19. 2–20. 3.
Počutje: ****
Ugotovili boste recept za svoje dobro počutje in optimizem, ki ga raje ne delite z drugimi, če ne želite, da vam njihovi komentarji zmotijo veselje ob vsem tem.
Ljubezen: ***
Ljubezen vas bo podprla in dobro se boste počutili zaradi nje. Sami boste čustva skrbno čuvali, zato se na ljubezenskem področju ne bo dogajalo nič pretresljivega. Navajeni ste na določene odnose, ki vas umirjajo predvsem zaradi dobre rutine.
Posel: ****
Uspelo vam bo priti do večjih materialnih dobrin skozi ideje in načrte. Srečni boste, saj boste videli, da je to šele začetek poti, ki se vse bolj odpira. Z navdušenjem boste nadaljevali. Ne boste se mogli izogniti obveznostim, ki vam jih bo prineslo poletje. Sprejmite pomoč in vztrajajte pri svoji začrtani poti, ne glede na trenutno počutje.
Nasvet tedna:
Ženske vam bodo definirale počutje, zato se jim ne izogibajte, temveč prisluhnite, kaj vam želijo povedati, pokazati in v kakšno voljo vas spravi njihova prisotnost. Sprostite se in ne dajajte pretiranega fokusa na dnevne neprijetnosti, ohranjajte ga za večje stvari.