Astro

Pogovori z angeli so v energijskem svetu abeceda

an
19. 6. 2020, 15.51
Posodobljeno: 19. 6. 2020, 15.53
Deli članek:

Pogovor z angeli je preprosta metoda, ki jo spontano razvijamo skozi življenje, še posebno v težjih trenutkih, ko se obračamo k energijam po pomoč.

angel pomoč
angel pomoč

To je kot abeceda v energijskem svetu, saj še vedno predstavlja osnovno metodo sprostitve in transformacije. V njej najdemo neusahljiv vir odgovorov na vsa lastna vprašanja in vprašanja vseh ljudi, ki se na nas obračajo.
Vsak zase jo spontano razvije iz samoohranitvenega nagona, ki tli v vsakem človeku in se aktivira pod vplivom okoliščin. Z opazovanjem in rednim delom pa se lahko razvije, poglobi v posamezne smeri, na določena področja. Potrebno je komuniciranje, če želimo pomoč.
ZAKAJ VZPOSTAVITI STIK?
Človek se v primerjavi z naravo, vesoljem in angeli nenehno spreminja. Res je, da setudi narava spreminja v vsakem letnem času, vendar ne spreminja svojega notranjega stanja, svojega notranjega naboja, tako kot ga angelske sfere ne. Angeli in narava nimajo notranjega naboja po spremembi, samo so, samo obstajajo, in to je dovolj. Ko človek oziroma posameznik pride do te stopnje, mu ta metoda ni več potrebna. Takrat ne potrebuje nobene metode ali tehnike več. Takrat je in sobiva v sferah, kjer so angeli in druge energijske podpore prisotni in so mu zavestno na voljo. 
Vendar je posameznik v začetnih stopnjah odkrivanja samega sebe skozi reševanje fizičnih, čustvenih ali mentalnih težav ujet v lasten energijski krog, ki ga je pripeljal do teh težav, do kritične točke, ki jo želi spremeniti. Zato je treba najprej odpreti ta začarani krog, ki sili v ponavljanje že starih stvari, in se odpreti navzven.
Pri spreminjanju so posamezniku v največje breme misli, miselni vzorci, ki se kot mantre, afirmacije … ali bolj kot pokvarjen gramofon vrtijo po glavi in določajo miselni tok brez zavestne privolitve lastnika glave. Vse se dogaja spontano, prikrito, podzavestno, vseeno so reakcije tega dogajanja vidne in čutne na fizičnem in čustvenem telesu, torej tega nezavednega miselnega toka ne moremo zanikati, temveč ga je dobro od blizu pogledati in spreminjati počasi, vztrajno in redno, dokler se več ne spomnimo, katero misel smo želeli opustiti in spremeniti.
KAKŠNA JE VLOGA ANGELOV?
Milijone jih je, tu, tam, vsepovsod ... in vedno so nam pripravljeni priskočiti na pomoč. Usipajo nam ideje v srca, ki nam spreminjajo življenje, z nevidno tolažbo nam lajšajo neprespane noči, ko si v skrbeh želimo samo zaspati. Potrpežljivi so do nas, ko gluhi in slepi za njih hodimo z glavo skozi zid. Iščejo poti, kako priti do nas. Iščejo vstop v naše srce, v naš sistem, ker nam želijo pomagati. In tako odkrijejo subtilne duše, ki se odzovejo na njihov obisk, jim podarijo čas in osebno tišino, da lahko poustvarijo, kar začutijo. To je njihova pot navzven, med ljudi, kjer najrajši bivajo.

profimedia
Angeli ne prinašajo sestavljenih energij, temveč so čista energija, za katero je dovolj, da vemo, kako jo priklicati.

POIŠČIMO PRAVEGA

Začutimo ali razmislimo, katero energijo pogrešamo ali potrebujemo v življenju, nato zaprimo oči, nekajkrat globoko vdihnimo in izdihnimo ter se osredotočimo na želeno energijo in pokličimo angela te energije: na primerangela Ljubezni, angela Obilja … In v miru čutimo, slišimo … zaznavajmo spreminjanje energij v okolici in v nas samih. Večkrat ko to naredimo in vse bolj odpiramo srce za to energijo, boljša komunikacijska pot je odprta in ta energija nas potem lahko obišče v sekundi oziroma jo začutimo, še preden do konca pomislimo o njej. 
Angeli ne prinašajo sestavljenih energij, temveč so čista energija, za katero je dovolj, da vemo, kako jo priklicati. Izkušnje so pokazale, da pri tem ni pomembno, ali naša glava pozna vsa angelska imena (ki smo jih mi določili čudovitim in neoprijemljivim energijam), pomembno je, da si mi jasno priznamo, katero energijo pogrešamo v lastnem življenju, in zaprosimo angela te energije, naj se nam pridruži, da ga začutimo in sprejmemo v lastna čutila, da ga prepoznamo. Zavestna druženja z angeli nam razvijejo notranjo kapaciteto teh dobrih energij, da jih lahko hitreje prikličemo in se bolj intenzivno z njimi družimo. 
Vsi angeli se vedno odzovejo na vsak naš klic in priziv, vendar mi v svojih sivih skrbeh tega včasih (običajno) ne opazimo.

Podobna vsebina: Vsaka človeška čakra ima prav posebnega skrbnika