Astro

Preverjeno: feng šuj ima svojo moč tudi na ljubezenskem področju

sn
1. 5. 2020, 16.00
Deli članek:

Navodil starodavne vede feng šuj, ki olajša pretok energij in omogoča lepše življenje na vseh področij, je ogromno in vedno znova se izkažejo za verodostojna.

Profimedia
ljubimca

Tokrat smo izbrskali nekaj preprostih pravil, ki so vezana na ljubezen.

Ne gre za to, ali v feng šuj verjamemo ali ne. Gre zgolj za to, da nam morda nekatere stvari v življenju preprosto ne stečejo, kot bi morale, feng šuj pa pomaga, da jih spravimo v pravi tek.

Pa si poglejmo, na kaj moramo biti pozorni, da se nas dotakne in pri nas ostane večna ljubezen.

PRSTANI

Ne kupujte prstanov, ki jih je že nekdo nosil, saj obroči zadržujejo negativno energijo prejšnjih lastnikov, ki se prenaša na vas – in to ne glede na material, iz katerega je prstan narejen.

TRAKOVI

Če ste osamljeni in si želite najti ljubečega partnerja, kljuko na vratih spalnice ovijte v rdeč ali vijoličast trak, najbolje je, če je iz satena ali svile.

VRTNICE

Če ste ljubljeno osebo že našli in želite okrepiti vajina čustva, imejte v dnevni sobi ali jedilnici v vazi vedno šopek svežih vrtnic, ob barv bodo najbolj močan vpliv imele živo rdeča in vsi odtenki rožnate.

IGRAČE

Da se lahko posvetite sedanjosti in prihodnosti, morate odstraniti preteklost. Proč torej z igračami, ki jih za spomin hranite še iz svojega otroštva, pa čeprav gre za vašega najljubšega medvedka.

profimedia
golobčka

GOLOBČKA

Če nimate partnerja, v vas pa gori želja po njem, v spalnico obesite sliko golobjega parčka. V vaše življenja bosta pritegnila dobrega človeka.

URE

Pazite, da vaše digitalne ure v stanovanju ne bodo imele na zaslonu rdečih izpisov. Za ljubezensko življenje je boljša katerikoli druga barva.

ELEKTRONIKA

V spalnico nikar ne postavljajte nobenih elektronskih naprav, saj se bo negativna energija z njih prenesla na vas in partnerja.

LES

Ne kupujte postelj z lesenimi nogami ali podstavki. Za speče na njih les predstavlja destruktivno energijo.

KOPALNICA

Simbolov ljubezni, kot so denimo srčki, nikoli ne postavljajte v kopalnico, sploh če je združena s straniščem. S temi prostori so namreč povezani človeški izločki, ki imajo razdiralno moč.

DIŠAVE

Pred spanjem uporabljajte čim bolj dišeča mila, da se boste počutili zapeljive. Vašega moškega ali žensko bo vaša čutnost prežemala tudi v spanju, kar lahko izvrstno vodi v izboljšanje intimnih odnosov.

POMARANČE

Če ste svojo ljubezen že našli, si pa želite bolj pestrega in bolj intenzivnega spolnega življenja, naj sedem noči zapored v vajini spalnici gorijo sveče z vonjem pomaranče – brez dvoma bodo vnele vajino strast.

MODRA

Če se vam je zgodilo, da ste izgubili zanimanje za seks, v severni del doma dodajte kaj v modri barvi, lahko pa v to barvo odenete celotno steno.