Astro

Andreja Novak: vrhunec jeze na sisteme in želje po druženju

Andreja Novak
1. 5. 2020, 09.50
Posodobljeno: 1. 5. 2020, 10.06
Deli članek:

Enenrgijska napoved od 1. do 7 maja obeta zelo zelo mešane občutke.

dreamstime
jeza

Petek, 1. 5.
Nihanja jeze na sisteme ter želje po druženju, ljubezni bodo dosegala vrhunce. Karmični S vozel v raku je namreč direktno na točki odpiranja odnosom v astrološki karti Slovenije in Južni karmični vozel na Ascendentu, kar pomeni, da vsi živeči v Sloveniji doživljate nekakšno ponovno rojstvo, osvobajanja preteklosti in zatiranja od točke rojstva dalje ter se odpira nova podpora za čisto drugačne odnose, kot so bili postavljeni sedaj. Ta podpora bo sicer celoten maj, a prvi dan bo odločilen v svojem preboju.
Sobota, 2. 5.
Luna bo prišla v znamenje device, kar bo rahlo ohromilo sproščeno komunikacijo in podprlo notranje strahove, predvsem pa občutek za red, malenkosti. Dalo pa vam bo podporo za vztrajnost v stvareh, ki so vam pomembne. Nekatera karmična čustva neizraženosti ali neslišanosti bodo udarila na plano in težko bo kontrolirati jezo, ko bo le-ta enkrat privrela na plano.
Nedelja, 3. 5.
Ne ravno optimistična nedelja bo minila v nihanju čustev in bolj ali manj zatrti jezi ter iskanju načinov, da izrazite zase pomembne stvari. Bodite pozorni, da zaradi jeze na druge ali na sisteme ne izgubite ljubezni svojega življenja. Precej megleno bo namreč čustveno ozračje, kar vam bo zameglilo pogled in lahko, da ne boste jasno razločili vzroka in posledice. Spremembe se bodo začele kazali v širši družbi, kar vam bo dalo veliko veselja in optimizma, še posebej na večer.
Ponedeljek, 4. 5.
Urejevanje, harmoniziranje in usklajevanje na vseh nivojih se bo dogajale. Čustvena sproščenost, a hkrati močna senzibilnost nad vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. Bodite pozorni na svoje počutje in ne zatirajte sebe ter se ne prilagodite na stvari, ki vam ne odgovarjajo. Razvili ste nova čutila, ki jih morate sedaj pozorno vnesti v vsakdanje življenje in s tem okrepite nivo doživljanje in dobrega življenja.
Torek, 5. 5.
Zanimiv dan, ko se bo vse obrnilo in boste lahko z dobro voljo in komunikacijo spremenili nekatere stvari na bolje. Jasno bodo vidne notranje jin in jang energije, ženske bodo bolj zacvetele in postale vidne navzven, prav tako bodo moški postali bolj aktivni v smeri zapeljevanja in želje po srečanju. Danes se tako lahko zgodijo tisti usodni stiki, simpatije, ki bodo vodili v srečne ljubezenske zgodbe tega poletja. Bodite pozorni na svoje počutje in na dogajanje okoli vas.
Sreda, 6. 5.
Danes s pozornostjo spremljajte dogajanje, saj lahko zaradi jutrišnje lune že rahlo poka po šivih. Ne zagotavljajte ničesar nikomur, saj stvari ne bodo preveč jasne in ni nujno, da bo resnica danes dobro vidna. Karakterno boste čutili moč in željo po neodvisnosti, kar zagotovite predvsem s fizičnim gibanjem in samostojnimi akcijami, nikakor pa ne s prepiri in s kazanjem s prstom na druge. Ljubeznivost se bo okrepila na delovnem mestu in v javnosti.
Četrtek, 7. 5.
Budistični praznik Vesak je danes, ko se ob 12:45 dovrši najmočnejša polna Luna v škorpijonu. Močna podpora za vzpostavitev novih temeljev vašega doma in življenja v globini pravih čustev. Sočasno je Sonce v biku in v spremljavi Merkurja in Urana, kar daje optimalne pogoje za dobro napredovanje tako v karieri kot na splošno v uspehu v življenju. Premiki bodo tudi v odnosih, kjer boste lahko začutili boljšo povezavo s pravimi ljudmi ter v svoje življenje pritegnili simpatije in ljubezen svojega življenja.