Astro

Celo planeti bodo 'navijali' za vas in vašo pravo ljubezen!

Andreja Novak
7. 2. 2020, 08.00
Deli članek:

Energijska napoved za čas od 7. do 13. februarja 2020.

Profimedia
Planeti vplivajo tako in drugače.

Čustveno občutljivo obdobje, ko vam bodo energije pomagale ugotoviti, katera notranja čustva vas izčrpajo in kaj je tisto, čemur se morate izogibati.

Bolj kot se bo bližalo valentinovo, bolj bodo tudi planeti “navijali” za vašo pravo ljubezen. Iskrenost in možnost sprememb v ljubezenskih odnosih so močne. Če si želite zaživeti ljubezen s polnim sodelovanjem srca, je sedaj pravi čas za to.

Petek, 7.2.
Poskrbite za svoje bližnje, prečistite svoj dom in se pogovorite o željah, ki jih imate za dobro skupno življenje. Bližajoča polna luna bo aktivirala energije na polno in zaželite si in kaj naredite, da bodo v vas in v vašem domu dobre energije, ki bodo okrepile zadovoljstvo in sproščenost za življenje. Danes zaključite začete stvari, da boste toliko bolje preživeli vikend.
Sobota, 8.2.
Slovenski kulturni praznik bo razkril mnogo ženske lepote z Luno v levu, Venero, ki je pravkar prestopila v ovna. Dan pred polno luno bo bolj prežet s čustvi, še posebej, ker je Merkur ta teden prešel v znamenje rib. Dan bo zanimiv, družaben, poln dogajanja, zato ga preživite s prijatelji in znanci. Če jih boste vabili domov, boste želeli čim bolj polepšati dom za skupno druženje.
Nedelja, 9.2.
Polna luna v levu že od pol devetih zjutraj prinaša podporo temeljem toplega doma in varnosti. Ženskam b prinesla občutek privlačnosti in mehkobe, moškim pa notranjo ranljivost, zato bodo hvaležni za vsako razumevanje, ki jim bo dano v obdobju enega meseca. Skozi dan si privoščite praznovanje življenja, druženje z vam prijetnim ljudmi in predvsem sprostitev.
Ponedeljek, 10. 2.
Naporen dan z močno čustveno občutljivostjo in nezmožnostjo jasnega videnja vzrokov za ta čustva. Zato danes nikakor ni dan, da kakorkoli razčiščujete čustvena stanja: svoja ali od drugih. Lahko se namreč zgodijo nenadne spremembe, prekinitve sicer dobrih odnosov zgolj zaradi čustvenega pretiravanja. Luna vas podpira pri delavnosti, zato ji sledite čimbolj.
Torek, 11. 2.
Usmerite svoj notranji nemir v delavnost in se pomirite s sabo ali pa sprejmite odločitve samo zase. Ne prekinjajte odnosov, ne zaključujte situacij, kjer vam niso vse okoliščine jasne, da vam kasneje ne bo žal. Pod stresom ali v čustvenem zagonu ne vozite avta, saj danes niso najboljši pogoji za to kombinacijo. Dober dan pa je še vedno za delo, za iskanje pravih idej in za dobre rezultate tam, kjer se počutite dobro.
Sreda, 12. 2.
Čustva se danes umirijo, stabilizirajo oz. celo nagnejo v ljubečo, zaljubljeno smer. Mars in Venera se spogledujeta in pri tem ju Luna v tehtnici podpira. Možnosti so, da se danes in do konca tedna zaljubljeno srečate z Dušo Dvojčico ali s simpatijo, ki vam bo ogrela srce in Dušo. Čas je za karmične preskoke v ljubezni, da opustite stare vzorce partnerstva iz ran in se v ljubezni povežete na novo, z učenjem ljubezni brez trpljenja, samo s sodelovanjem in iskrenostjo.
Četrtek, 13. 2.
Ljubezen bo poskrbela, da se bodo določeni odnosi obrnili popolnoma drugače, kot je bilo pričakovano. Današnji dan bo zanimiv v svojih nasprotjih, ki jih lahko dobro uporabite za močne spremembe v dobro v odnosih. Samo bodite 100% iskreni in delujte srčno iz sebe, pri tem pa ne sklepajte kompromisov, kjer se mora srce in ljubeč občutek umakniti. Samo tako boste podprti v dobro in preskočili v “dimenzijo ljubezni”.