Astro

Rojstni datum nam določa življenjsko poslanstvo

Tina Hočevar, osebno srečanje: 040 309 304
7. 10. 2019, 17.00
Deli članek:

Vsa števila v nas in v naši okolici imajo svoj pomen in nenehno vplivajo na nas. A največji vpliv imata na naše življenje naš rojstni dan ter ime, ki ga nosimo. Rojstni dan nosi sporočilo našega življenjskega poslanstva.

Profimedia
numerologija

Kako izračunati svoje poslanstvo?

Seštejte vsa števila svojega rojstnega datuma. Če ste na primer rojeni 26.07.1975, izračunate tako: 2+6+0+7+1+9+7+5 = 37. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve številki, dokler ne pridete do enomestnega števila: 37, 3+7 = 10. Nato pa še: 10, 1+0 = 1. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo povezano z vibracijo števila 1, torej VODJA.

Kaj število vašega poslanstva pomeni?

To število vam pove, kaj so vaši glavni potenciali, katere lastnosti so vam dane, da jih izrazite, kaj je vaš namen. Če sledite temu, kar je vaše poslanstvo, če razvijate ta del sebe, boste čutili vedno več zadovoljstva, izpopolnitve, veselja in smisla v življenju.

Kakšno je vaše poslanstvo?

1: VODJA: imate sposobnost vodenja in sprejemanja odločitev. Vztrajali boste, dokler ne dosežete želenih rezultatov. Za sabo potegnete tudi druge.

2: DIPLOMAT: dobri ste v posredovanju, vnesete lahko mir v burno situacijo (ste dober mediator) in zelo ste podporni tistim okoli sebe.

3: GOVORNIK: ste čutni in skrbni, lahko se vživite v vlogo sočloveka in s tem pomagate. Imate sposobnost srčne in čutne komunicakcije.

4: ZAŠČITNIK: ste disciplinirani, organizirani in praktični. Radi imate red, ki ga vnašate v svojo okolico. Imate jasne misli, ko je potrebno zaščititi svoje bližnje.

5: RAZISKOVALEC: zanima vas veliko stvari, radi raziskujete in potujete. V vas je lahkotna, otroška energija. Vaša igrivost je nalezljiva.

6: VIZIONAR: sposobni ste videti dobro v slabem. Ste prepričljivi in karizmatični. Veste, kako izboljšati vsako situacijo in težite k popolnosti.

7: INTUITIVEC: ste globoko intuitivni in sposobni začutiti energije. Radi imate mir in naravo, ki vas čisti. S tem čutom lahko pomagate sebi in drugim.

8: AVTORITETA: radi ste v ospredju in ustvarjate sami svoja pravila. Ste analitični, močni in odločni, hitro najdete rešitve problemov.

9: PRAVIČNIK: ste iskreni, pravični in moralni. Hitro opazite krivico in nepoštenost in težite k temu, da bi to popravili. Ljudje vam zlahka zaupajo.

Kaj pa, če se ne najdete v svojem poslanstvu?

Velikokrat je področje, ki je naše poslanstvo in kjer imamo največje potenciale, tudi naš največji izziv. Zato je možno, da se ne najdemo v njem ali pa se temu področju celo zavestno izogibamo, ker se nam zdi pretežko. Včasih celo rečemo: ‘To pa že nisem jaz. Vse drugo sem, samo to ne’. A ravno tukaj leži naša največja izpopolnitev.

Na primer: oseba, ki ima za glavno poslanstvo številko 1, je torej VODJA. A morda bo ta oseba v prvem delu svojega življenja zelo zaprta vase in sramežljiva, odvisno seveda od vzgoje. A če bo začela zavestno delati na tem, da se malo po malo izpostavlja, če bo izbirala priložnosti, kjer se lahko izrazi kot vodja (če bo na primer organizirala srečanje prijateljic ali družabni večer), če bo delala v tej smeri, bo čez čas začela čutiti, da ji to prinaša vedno večje zadovoljstvo in da se počuti dobro v svoji koži.

Na ta način negujemo in razvijamo naše potenciale (o tem sem pisala v prejšnjem tednu).

Seveda naše življenjsko poslanstvo (ki izhaja iz našega datuma rojstva) ni edino, kar označuje. Veliko stvari vpliva na to, kako reagiramo in na kakšen način se bo naše poslanstvo izrazilo. Naše ime, priimek, dan, na katerega smo rojeni, naši partnerji, ljudje, s katerimi se družimo ter njihove številke… O tem vplivu pa več naslednjič!