Astro

Astro nasveti: od 22.10. do 28.10.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
22. 10. 2018, 11.16
Posodobljeno: 22. 10. 2018, 11.20
Deli članek:

Kot jesen naravo odeva v svoje tople odtenke, nam vesolje s svojimi žarečimi barvami riše nov teden.

PS
Dinamično bo.

Ponedeljek, 22.10.

Dinamičen ponedeljek vas bo usmeril v učinkovito sodelovanje in ideje bodo začele krepiti svojo moč ter željo po realizaciji. Danes pazljivo v komunikaciji. Preštejte do 10 ali več, da izražate svojo resnico in čustva v miru.

Srečno znamenje danes: strelci in ovni

Priporočljiva barva: indigo in zelena.

Torek , 23.10.

Vse najboljše škorpijoni! Danes sredi dneva pride sonce v vaše znamenje in začenja se močna podpora za vas. Okrepila se bo moč osebnosti in sonce bo podprlo strastne, mogoče pa tudi temnejše plati življenja. Ne bojte se posvetiti vase in ugotoviti, kaj vas čaka.

Danes srečno znamenje: škorpijonu in vodnarji.  

Priporočljiva barva: črna in temno rdeča.

Sreda, 24.10.

Praktičen dan, ko se dovršijo mnoge stvari. Polna luna v biku bo želela, da okrepite svoje materialne želje oz. začnete sodelovati pri odpravljanju razvad. Velika moč idej in transformacije bo danes na voljo, saj luno podpre tudi Uran – mojster magičnosti in hitrih sprememb.  
Srečno znamenje danes: raki in biki.

Priporočljiva barva oblačil: bela in roza.

Četrtek, 25.10.

Okrepite svoj imunski sistem in začnite sodelovati s svojim telesom ter počutjem aktivno in zavestno. Konec oktobra in november je namreč obdobje, ko je potrebno poglobiti svoje zavedanje, da ostanete zdravi in da vas prehladi ne zagrabijo. Moč energij se premika navznoter, zato odkrijte v tem času svoj vrelec mladosti.

Srečno znamenje danes: device in kozorogi.
Priporočljiva barva: oranžna in rdeča.

Petek, 26.10.

Z luno v dvojčkih se lahko danes sprostite in sodelujete pri pretiranem komuniciranju. Zapišite si, kar je pomembno, saj lahko vse zaradi preobilice informacij preprosto pozabite. Pomembno ljubezensko sporočilo ali informacijo boste prejeli popoldne in se delali, kot da to ni za vas, a srce se bo ogrelo bolj, kot boste to pokazali navzven. Zanimivo bo.

Srečno znamenje danes:  tehtnice in vodnarji.

Priporočljiva barva: siva in črna.

Sobota, 27.10.

Saturnov dan je danes- čas za pospravljanje in urejevanje vsega, kar vam leži na srcu. Pospravite tudi fotografije in druge dekorativne elemente, saj vam bremenijo tako prostor kot vaše energije. Približuje se novi mlaj, čas za nove začetke in samo še mesec dni do najmočnejših decembrskih dnevov, ko se vse začenja na novo.

Srečno znamenje danes: dvojčki in ribi.

Priporočljiva barva: vijolična in bela.

Nedelja, 28.10.

Ste danes še preklopili na zimski čas in premaknili kazalce za eno uro nazaj? Zimski čas nakazuje na pot vase, na zbiranje kreativnih energij in idej. Današnji dan posvetite sebi in kreativnosti, ki jo bolj ali manj zaznavate.

Srečno znamenje danes: levi in tehtnice.

Priporočljiva barva: rumena in bela.