Astro

Astro nasveti od 3.9. do 9.9.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
3. 9. 2018, 16.59
Posodobljeno: 3. 9. 2018, 17.06
Deli članek:

Za začetek tedna zaključujte stvari, dejavnosti, ki so potrebne. Oddajte poročila, pokličite ljudi, s katerimi morate zaključiti določene naloge.

PS
Izražanje vam lahko prinese tudi ljubezen v življenje.

Ponedeljek, 3.9.

Luna je v dvojčkih in zadnji krajec se dovrši danes zjutraj malo pred 5. uro. Zaključujte tudi vi stvari, dejavnosti, ki so potrebne. Oddajte poročila, pokličite ljudi, s katerimi morate zaključiti določene naloge. Izražanje vam lahko prinese tudi ljubezen v življenje, saj sta vse do večera Merkur in Venera dobro povezana. Pokličite svojo simpatijo in izrazite svojo ljubezen ali jo vsaj povabite na kavo.

Srečno znamenje danes: dvojčki, levi in tehtnice.

Priporočljiva barva: roza, rumena in bela.

Torek , 4.9.

Luna preide v raka in v zraku bo še vedno veliko razumevanja in ljubezni. Poskrbite, da vaši bližnji vedo, da jih imate radi. To bo osrečilo tudi vas in lažje boste začeli sodelovati tudi pri stvareh, ki ste jih doslej morali opravljati sami.

Danes srečno znamenje: raki in device.
Priporočljiva barva: bela in svetlo rjava.

Sreda, 5.9.

Mirno dopoldne izkoristite za aktivno pripravljanje vseh stvari, ki jih želite v tem tedni predati naprej. Če zamujate z delovnimi nalogami, bo burno popoldne, saj bo močna povezava Merkurja in Marsa. Na vas se bodo spomnili vsi, ki ste jim karkoli dolžni. Če tudi vam kdo kdorkoli dolguje, potem bo po 13. uri čas, da ga pokličete in se dogovorite za realizacijo.

Srečno znamenje danes:  ovni in levi.

Priporočljiva barva oblačil: rdeča in zelena.

Četrtek, 6.9.

Zgodaj zjutraj Merkur preide v devico in zagrabilo vas bo, da si napišete seznam vsega, kar niste še opravili ali skomunicirali, pa bi morali. Naredite vse to še dopoldne ali samo seznanite vpletene, kdaj bo. Popoldne pride luna v leva in bo malo popustila delovna vnema.

Srečno znamenje danes: kozorogi in device.
Priporočljiva barva: rjava in bela.

Petek,7.9.

Odličen dan za praktično razmišljanje in delovanje. Veliko rešitev vam je danes na voljo na vseh materialnih področjih. Ne bojte se izraziti želje po pomoči in nasvetu. Če čakate na finančne ugodnosti, potem je danes smiselno, da povprašate, kakšne so možnosti.

Srečno znamenje danes: kozorogi in biki.

Priporočljiva barva: siva in modra.

Sobota, 8.9.

Dopoldne bo namenjeno druženju, povezovanju. Dober dan za obisk masaže, frizerja ali nege zase. Popoldne bo luna prešla v devico in vas usmerila v praktično reševanje družinskih in pospravljanje. Zvečer lahko pride do nenapovedanega obiska ali bo vas zagrabila želja, da greste v svet med ljudi.

Srečno znamenje danes: ribe, vodnarji

Priporočljiva barva: zelena in sinje modra.

Nedelja, 9.9.

Srečno znamenje danes: dvojčki in tehtnice.

Priporočljiva barva: rumena in roza.