Napoved

Tedenski horoskop: kdo se bo počutil najbolje

Horoskop.si
24. 9. 2017, 18.04
Deli članek:

V tednu pred vami vas bo spremljal nežen vpliv Sonca v znamenju tehtnice, ki prinaša željo po urejenih odnosih in mislih.

Profimedia
Kaj je zapisano v zvezdah?

Kljub temu, da boste zamišljeni in zelo prijazni, se boste znali v kočljivih situacijah z Merkurjem v znamenju device postaviti zase. Poudarjeni bosta poslovna in finančna plat, ki ju boste z analitičnimi prijemi želeli še izboljšati. Venera, ki se nahaja v znamenju device, do vaših čustev ne bo najbolj uvidevna, zato se z njimi v tem tednu ne boste preveč ukvarjali. V določenih situacijah lahko podzavestno odreagirate bolj hladno in nezainteresirano. Najboljše se boste v tem tednu počutili raki, dvojčki in device, nekaj napetosti pa lahko pričakujete ovni, strelci in vodnarji.

OVEN

Na področju kariere vas do srede, ko se bo luna nahajala v strelcu nič ne more iztiriti. To dokazuje, kaj vse ste sposobni doseči, če ste popolnoma predani cilju. Za skupnost naredite veliko in to vas loči od drugih. Teden boste zaključili polni optimizma in pričakovanj, potem pa boste v nedeljo začutili nekaj več utrujenosti. To je le trenutna šibkost, ki jo lahko pripišete napornim opravkom.

BIK

Na delovnem mestu boste v ponedeljek in torek z luno v strelcu svobodni in neobremenjeni. Četudi se vam pripetijo kakšne neprijetnosti, to smatrate kot slabo stran službe. Ostajate optimistični. Sreča v ljubezni bo plod pravilnih odločitev. Skrbno boste preučili situacijo in si ustvarili svoje mnenje. Poiskali boste novo možnost diplomacije, ki vam bo koristila na delovnem mestu.

DVOJČKA

Na delovnem mestu se bodo obveznosti v četrtek z vplivom prvega krajca stopnjevale. Ne pozabite si vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli. Proti koncu tedna se vam nakazuje več romantike. Dobre novice vam bo sporočila oseba, ki običajno ni najbolj zanesljiv vir informacij. Zato boste nekoliko skeptični in boste morda izgubili kanček prednosti, ki jo imate.

RAK

Obdajali vas bodo zelo zanimivi ljudje. Ljubezenska sreča bo namenjena tistim rakom, ki boste iskreni. Pozitivno razmišljanje vam bo podarilo krila. Odličen čas za poslovne podvige, sploh če imate opravka z osebami na zelo pomembnih položajih. Znali boste prepričati s svojo resnostjo, ki pa ji nikoli ne primanjkuje potrebne očarljivosti.

LEV

Nekaj vam bo bolj všeč kot takrat, ko ste se z zadevo soočili prvič. Okoliščine so se očitno povsem spremenile in zdaj so končno vzpostavljeni pogoji, da dobite kaj več, tudi v ljubezni. Zadeve se počasi premikajo v pozitivno smer. Vseeno pa ste še nekoliko nezaupljivi, želite si na vsak način razkriti, kaj je v ozadju. Šesti čut vam vsekakor lahko pomaga.

DEVICA

Na delovnem mestu preudarno ravnate z velikimi projekti, saj nočete dodatnih dolgov. Z ljubezenskim izbrancem potrebujeta dolgoročno vizijo in globok pogovor. Končno lahko pričakujete vikend brez napornih posebnosti. Bolj kot vi bo tokrat sicer za to zaslužen nekdo drug, ki pa se mu nedvomno ne boste pozabili primerno zahvaliti.

TEHTNICA

Nekdo hladi vaše navdušenje, za kar ste morda tudi sami krivi. Vse ste imeli na zlatem krožniku, toda obenem ste zapravljali čas z vprašanji. Zdaj morate pokazati več potrpežljivosti. Lahko si privoščite več, tudi ob nakupu, za katerega ste se dolgo pripravljali. Vse skupaj boste ocenili pravilno. Ob vas bo tudi nekdo, ki bi vam izredno rad pomagal, pa tudi navezal tesnejše stike.

ŠKORPIJON

V iskanju odgovorov boste v torek z luno v strelcu večkrat presenečeni, saj prav nič ne bo tako, kot se bo zdelo na prvi pogled. Preveriti boste morali vsako informacijo posebej. V petek boste dobili odgovor na najbolj žgoče vprašanje, posebno glede spremembe vsakodnevnih navad. Vse je na vaši strani, planeti vam počasi prižigajo zeleno luč.

STRELEC

Simbolika tedna pred vami bodo z luno v vašem znamenju odlična. Odgovorno boste stopili naprej po svoji poti. V veliki meri vas bo spremljala drznost, ki bo najbolj izražena na poslovnem področju. Vaša pričakovanja v ljubezni bodo upravičena. Odlično se boste ujeli z osebo, s katero ste se pred nedavnim zbližali. Pri vezanih lahko pride do želje po nadgradnji.

KOZOROG

Ne skrbite zaradi obilice dela. V taki situaciji ste po navadi najbolj zagnani in ne more vam spodleteti. V zasebnih odnosih bo konec tedna manj očitkov in veliko več razumevanja. Pri delu boste vzbujali vtis, da hočete napredovati, a ni nujno tako. Želite le izraziti svoje mnenje, ki pa se ne sklada z mnenjem večine. Morda bi bilo boljše, če se začnete prilagajati.

VODNAR

Fizična energija bo v prvih dneh tedna dobro skrita tujim očem. Vztrajnost lastnih načel vam bo v pomoč. Seveda se boste morali zadev lotili iz pravega zornega kota. Več energije boste imeli kot vsi drugi v vaši okolici, zato boste večkrat zamenjali družbo. Spremembe vam bodo prijale, brez težav se boste prilagajali in sodelovali z ljudmi.

RIBI

Vaša energija bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje. Le osredotočeni boste lahko sledili rokom, zato bo za vas izziv dokazati svojo delavno vnemo. Neka malenkost vas bo zamotila, saj se bodo v zvezi z njo pojavljali vedno novi in novi izzivi. Dela tako ne boste dokončali, boste pa naleteli na uporabne informacije.