Televizija

Nepozabni filmski večeri na Aktual TV

A. S. / A. M.
25. 1. 2024, 08.00
Deli članek:

Celovečerni filmi so na sporedu vsako sredo ob 20. uri na Aktual TV!

Aktual TV
Aktual TV: 14. februar 2024, film Džingiskan

Ob sredah zvečer je na Aktual TV čas za celovečerni film. Izbor je raznolik, predvsem pa v programu najdejo svoje mesto dobri stari filmi, tudi tisti iz nekdanje skupne države, ki jih vedno znova radi pogledamo: Mi nismo andjeli, Marš na Drinu, Kelly's Heroes, The Long Ships, Quo Vadis, Marco Polo ...

V sredo, 24. januarja, ste si gledalci že lahko ogledali film Skupljači perja (Zbiralci perja), konec januarja pa sledi še film Kičma (Hrbtenica). Februarja si boste lahko ogledali filme Castle Keep (Grajski stolp), Džingiskan, Marco Polo in Čovek nije tica (Človek ni ptica). Marca pa bodo predvajali filme Tri, Ljubav i moda (Ljubezen in moda) in Mi nismo andjeli (Nismo angeli).

31. januar 2024: Kičma (Hrbtenica)
Jugoslovanska srhljivka, v kateri mikrobiolog skuša odkriti izvor neprijetnega vonja, ki se širi po blokih novega Beograda, saj meni, da je morda v neposredni povezavi z divjo stopnjo samomorov.

7. februar 2024: Castle Keep (Grajski stolp)
Vojni film, ki govori o času med bitko v drugi svetovni vojni, ko belgijski grof skriva četo Američanov v svojem odmaknjenem gradu iz desetega stoletja v upanju, da tamkajšnja bitka proti Nemcem ne bo povzročila uničenja gradu in vse dediščine v njem.

Aktual TV
Aktual TV: 7. februar 2024, film Castle Keep (Grajski stolp)

14. februar 2024: Džingiskan
Zgodovinski spektakel! V trinajstem stoletju sramežljivi mongolski deček postane neustrašni voditelj Džingiskan, ki združi vsa mongolska plemena in osvoji večji del Azije, Evrope in Bližnjega vzhoda.

21. februar 2024: Marco Polo
Zgodovinski film, zgodba o neverjetnem popotovanju mladega raziskovalca, ki mu papež zaupa trgovinsko misijo na Kitajsko in osebno sporočilo miru za kitajskega cesarja Kublaj-kana.

Aktual TV
Aktual TV: 21. februar 2024, film Marco Polo

28. februar 2024: Čovek nije tica (Človek ni ptica)
Komična drama, ljubezenska romanca med starejšim, uglednim inženirjem, ki je prišel v industrijsko mesto opravljat strokovno delo, in mlado frizerko ter zgodba o posledicah tega razmerja, še posebej ko se v zgodbo zaplete še mladi voznik.

Aktual TV
Spomladi prihajajo na Aktual TV tudi Kellyjevi junaki (Kelly's Heroes).