Televizija

Poglej in zadeni že tretjič prestavili

A. M.
24. 1. 2024, 18.35
Posodobljeno: 24. 1. 2024, 18.41
Deli članek:

Tokratna oddaja prinaša dokumentarni pogled nanjo tako s strani ustvarjalcev, nastopajočih kot tudi gledalcev.

Mediaspeed
Stojan Auer

Gledalci nacionalne televizije bodo, kot kaže, vendarle dočakali drugi del oddaje legendarne Poglej in zadeni, ki jo je vodil Stojan Auer. Ta bi sicer moral biti na sporedu že v petek, 5. januarja, a se to ni zgodilo, in sicer "zaradi tehnične neustreznosti nekaterih arhivskih posnetkov, iz katerih je oddaja pretežno sestavljena."

Takrat so še sporočili, da bodo tehnične službe TV Slovenija pomanjkljivosti poskušale odpraviti, če bo oddaja primerna za predvajanje, pa jo bodo v spored umestili v prihodnje. In res jo bodo!

Mediaspeed
Stojan Auer

Že tretja prestavitev

Po odpravi tehničnih težav je bilo najprej mišljeno, vsaj tako so bili predstavljeni napovedniki, da bo drugi del oddaje, ki jo je pripravila Stojanova hčerka Sandra Auer, na sporedu v petek, 26. janurja zvečer, na TV Slovenija 1. No, sedaj pa je Stojan Auer sporočil, da bo oddaja v soboto, 27. januarja zvečer, in sicer na TV Slovenija 2.

Tokratna oddaja prinaša dokumentarni pogled nanjo tako s strani ustvarjalcev, nastopajočih kot tudi gledalcev. V oddaji se bomo gledalci spomnili nastopov nekaterih najbolj znanih svetovnih glasbenih imen iz '70, '80 in '90 ih let 20. stoletja. Ne nazadnje pa boste v oddaji videli tudi šopek slovenskih lepotic, ki so v začetku 90. let začele kariero prav v tej oddaji, med njimi tudi Melanija Knavs, danes Trump.

Mediaspeed
Justus Reid, Sandra Auer in Stojan Auer