One/oni

Predstavljamo voditelja Žarometov!

M.V.
22. 3. 2018, 03.00
Deli članek:

David Urankar je prepričan, da ga je življenje že ves čas vodilo proti Žarometom, zato bo 22. aprila dal vse od sebe in pripravil šov, ki si ga bomo zapomnili!

Voditelj oddaj Dobro jutro in Avtomobilnost je skozi naš pogovor ugotovil, da ga je do vloge voditelja Žarometov vodila usoda, zato je takoj zavihal rokave in se za začetek spoprijateljil s kristalnim kipcem »žarkom«, da dobi pravi navdih. Najbolj pereče vprašanje ta čas je, ali bo David na Žarometih žongliral ali ne. Neučakano pričakujemo razplet!

Ste voditelj letošnjih Žarometov. Kakšna čast!
Ja, to je zelo velika čast! Zelo sem bil vesel, ko sem dobil delo. Po drugi strani pa je imela novica grenak priokus, ker sem dojel, da očitno nobena od mojih oddaj ni nominirana. Ker sem voditelj, sem vrgel puško v koruzo, tudi kar zadeva žaromet za medijsko legendo. (smeh)

Je vodenje takšne prireditve, še posebej po lanskem uspehu, veliko breme?
Ne, komaj čakam! Rad imam adrenalin pri takšnih velikih prireditvah, še posebej pred živim občinstvom, kjer ga je res veliko. Odkar sem nehal voziti bob, je adrenalin pred kamero in na odru edini pravi, ki ga lahko dobiš. Vsi adrenalinski športi se lahko skrijejo pred tem!

Menda bo prireditev zelo razgibana?
Ja! Dva tedna nazaj sem se naučil žonglirati, a za zdaj ne morem ne zanikati ne potrditi, da bo to del letošnjih Žarometov. (smeh)



Celoten intervju preberite v novi številki revije Vklop!