Televizija

Skoraj usodne kotalke

D. F.
22. 3. 2018, 03.00
Deli članek:

Ruggero Pasquarelli iz serije Jaz sem Luna: od odraščanja v Italiji do uspehov v Argentini. In NAGRADNA IGRA za Lunine šolske potrebščine v novem Vklopu!

Pri nas smo mladega igralca pred časom videli v eni izmed stranskih vlog mladinske telenovele Violetta, zdaj pa slovenske najstnice navdušuje z vlogo Mattea v mladinski telenoveli Jaz sem Luna (Soy Luna).

»Matteo je velik upornik, včasih zna biti malce vzvišen in plehek. Ker sta njegova starša diplomata, se z družino veliko selijo, zato se zelo nerad zbližuje z ljudmi, saj ne ve, kdaj jih bo moral zapustiti. Ravno zato ima samo enega najboljšega prijatelja. Toda njegovo življenje se obrne na glavo, ko vanj vkoraka Luna. Sam skušam svojim vlogam vedno dodati kanček sebe, saj lahko kot igralec samo tako pustim lastno sled. Kljub temu imava z Matteom nekaj skupnih lastnosti, tudi sam sem namreč precej uporniški, po zaslugi te vloge pa sem postal precej spreten na kotalkah. Tudi sam sem v zadnjih letih veliko prepotoval; v tem času sem spoznal, kdo so moji pravi prijatelji, in žal imam tudi jaz, tako kot Matteo, samo enega najboljšega prijatelja,«pravi 24-letnik.

Celoten članek najdete v novi številki revije Vklop!