Film

Zvezdnica resničnostnih šovov producentka dokumentarca o Elizabeth Taylor

A. M. / STA
10. 2. 2024, 09.00
Deli članek:

Kim Kardashian je producentka dokumentarca!

Reuters
Elizabeth Taylor

Tridelna serija Elizabeth Taylor: Rebel Superstar nastaja po naročilu BBC, so v ponedeljek sporočili iz produkcijske hiše Fremantle. O igralki bodo v filmu spregovorili njeni družinski člani, prijatelji in sodelavci.

Med drugim bodo o Elizabeth Taylor spregovorili igralki Joan Collins in Margaret O'Brien ter ameriški imunolog Anthony Fauci, s katerim je Elizabeth Taylor sodelovala kot aktivistka v boju z aidsom.Kim Kardashian bo poleg tega, da bo producentka, v serijo tudi vključena. Kot piše v sporočilu za javnost, je namreč opravila zadnji intervju z igralko pred njeno smrtjo leta 2011. Kim Kardashian je igralko opisala kot »borko«. Bila je dokaz, »da se človek lahko razvija in spreminja ter ima v življenju različna poglavja«, je dodala.

Elizabeth Taylor se je rodila leta 1932 v Londonu, na filmskem platnu pa je zaslovela že kot otrok. V svoji karieri je igrala v več kot 50 filmih, oskarja pa je dobila za glavni vlogi v filmih Butterfield 8 in Kdo se boji Virginije Woolf? Znani sta tudi njeni vlogi v Mački na vroči pločevinasti strehi s Paulom Newmanom in Kleopatri z Richardom Burtonom, s katerim je bila tudi poročena. Igralka je pozornost zbujala z osupljivo lepoto, pa tudi z razburkanim zasebnim življenjem. Poročila se je kar osemkrat. Za svoje delo na humanitarnem področju je leta 1993 dobila oskarja.

Spomnimo. Kim Kardashian je med drugim nastopala v resničnostnem šovu V koraku z družino Kardashian ter zaigrala v televizijski seriji Ameriška grozljivka. Novembra ji je bila ponujena glavna vloga v načrtovani Netflixovi komediji The Fifth Wheel, pri kateri prav tako sodeluje kot producentka.

Profimedia
Kim Kardashian