Tuje

Zaročil se je!

S.D.
24. 9. 2023, 11.49
Posodobljeno: 24. 9. 2023, 11.54
Deli članek:

Za naslednji pomembni korak v svojem zasebnem življenju se je odločil tudi pevec, ki je pred leti blestel v duetu z Meghan Trainor.

Profimedia
Charlie Puth je svoje dekle najprej zaročil, nato pa jo je še nahranil.

»Odletel sem v New York, da bi vprašal svojo najboljšo prijateljico, ali se bo poročila z mano, in rekla je da,« je 31-letni ameriški pevec Charlie Puth, ki nas je pred leti osvojil v duetu z Meghan Trainor v skladbici Marvin Gaye, opisal dan, ko je padel na kolena pred svojo izbranko Brooke Sansone. In nadaljeval: »Sem najsrečnejša, najboljša različica sebe in vse to zaradi tebe, Brookie. Ljubim te neskončno za vedno in vedno in vedno.«

Ob besedilu je objavil tudi serijo fotografij iz Carroll Gardna v Brooklynu, kamor sta zaljubljenca odšla na pico. Na fotografijah se zelo dobro vidi tudi prstan z diamantom v obliki solzice, ki po novem krasi Brookino roko. Charlie in Brooke sta se sicer prvič uradno pojavila v javnosti kot par februarja letos, ko sta prišla skupaj na zabavo Cliva Davisa v Los Angelesu pred podelitvijo grammyjev. V naslednjih mesecih je pevec novinarjem potrdil, da je zaljubljen in da je Brooke dekle, ki jo pozna že iz mladosti. V tem je videl tudi prednost, saj mu je priljubljenost, ki jo je užival v zadnjih letih, povzročala nemalo tesnobe. »Iskreno povedano, zdaj se tako bojim ljudi, da ne morem nikamor več. Ne ljubi se mi več ponočevati in se zabavati z neznanci. Zato je dobro, da imam ob sebi nekoga, ki me že dolgo pozna,« je iskren glasbenik, ki pa sicer še ni razkril, kdaj se bosta z njegovo drago poročila.