Tuje

Mamo pospremila v nov zakon

T.L.
2. 9. 2023, 07.00
Deli članek:

Ameriška popzvezdnica je bila priča na poroki svoje mame.

Profimedia
Pevka in igralka Miley Cyrus je bila priča svoji mami in menedžerki Tish na poroki z igralcem Dominicom Purcellom.

Običajno so mame tiste, ki s solzami opazujejo, kako si hčerka izmenjuje zakonske zaobljube s svojim izbrancem, zdaj pa je podobno izkušnjo doživela ameriška pop zvezdnica Miley Cyrus. Priča je bila, kako se je njena mama in menedžerka Tish poročila z igralcem Dominicom Purcellom, zvezdnikom serij Beg iz zapora, Assassins in Flash. Poročne zaobljube sta si izmenjala na intimnem obredu v Malibuju.

Miley je, sodeč po informacijah tabloida Just Jared, slovesnost spremljala zelo čustveno. Videli so jo, kako ponosno opazuje lepo 56-letno nevesto v čipkasti poročni obleki z dolgo tančico, skozi katero so kukali njeni dolgi svetli lasje. Tri leta mlajši ženin je na koncu preprostega obreda nevesto nežno poljubil. Pred velikim trenutkom je Miley od mame prejela poročni šopek: očividci so razkrili, kako čudovita je bila videti v svetlo modri obleki.

Čeprav sta bila njena starša poročena skoraj trideset let, je Miley hitro sprejela maminega izbranca Dominica Purcella, ki ima iz nekdanjega zakona s producentko Rebecco Williamson, ki se je končal leta 2008, štiri odrasle otroke: 20-letna dvojčka Lily-Rose in Augustusa, 22-letno hčer Audrey in 24-letnega sina Josepha. Nevesta pa ima iz prvega zakona s country zvezdnikom Billyjem Rayem Cyrusom še dve hčerki, 23-letno Noah, prav tako pevko, in 36-letno Brandi, igralko, ter sinova – 29-letnega Braisona in dve leti starejšega Christopherja.

Profimedia
miley cyrus