Tuje

Mama Andie je čuvala vnukinjo

T.L.
30. 8. 2023, 10.10
Deli članek:

Več kot leto dni po zaroki sta se igralka Margaret Qualley in glasbenik Jack Antonoff tudi uradno poročila na majhni, a zvezdniški slovesnosti nv New Jerseyju.

Profimedia
Margaret Qualley in Jack Antonoff sta se poročila v New Jerseyju.

Margaret Qualley, 28-letna hči igralke Andie MacDowell, je na očeh javnosti že od svoje prve igralske vloge Jill Garvey v HBO-jevi seriji Ostali leta 2015, prav tako je navdušila v Netflixovi seriji Maid. 39-letni glasbenik Jack Antonoff pa je zaslovel kot del skupine Fun, samostojni projekt Bleachers je začel leta 2014, produciral pa je pesmi za glasbenike, kot so St. Vincent, Taylor Swift in Lana Del Rey. Jack in Margaret sta po pisanju medijev postala par jeseni leta 2021, kmalu po tistem, ko se je Margaret razšla z domnevnim družinskim nasilnežem Shio LaBeoufom. Maja leta 2022 je na Instagramu objavila zaročni prstan, ki naj bi bil vreden sto tisoč evrov. Prejšnji petek zvečer pa se je začela težko pričakovana poroka, na kateri niso manjkali Lana Del Rey, Channing Tatum, Zoë Kravitz, Cara Delevingne, Mae Whitman, Sarah Ramos in Taylor Swift.

Po poročanju ameriških medijev je Taylorin prihod povzročil takšno vznemirjenje, da je bilo treba poklicati policijo, da je obvladala množico. Seveda so bili na seznamu gostov tudi nevestina mama Andie MacDowell in njen nekdanji mož Paul Qualley (Margaretin oče) pa brat Justin in sestra Rainey (tudi glasbenica, ki deluje pod imenom Rainsford). Na Antonoffovi strani sta bila prisotna njegov oče Rick in sestra, modna oblikovalka Rachel. V soboto je bil na vrsti še poročni obred, ki je potekal v morski restavraciji Parker's Garage & Oyster Saloon. Ženin in nevesta sta za svoj veliki dan izbrala klasičen videz – nevesta je bila v beli obleki z vlečko in tančico, ženin pa v črnem smokingu.

Profimedia
Andie MacDowell je bila čudovita s spuščenimi sivimi lasmi, ves čas pa je pazila na svojo prvo vnukinjo.