Tuje

Skočila s padalom in opazovala kačo

T.L.
24. 8. 2023, 11.38
Posodobljeno: 24. 8. 2023, 11.41
Deli članek:

Rita Ora se je pridružila slavnemu pustolovcu Bearu Gryllsu (47) v novi epizodi njegove oddaje Running Wild with Bear Grylls: The Challenge.

Profimedia
Rita Ora se je pridružila pustolovcu Bearu Gryllsu v Nevadi.

 Glede na to, da je 32-letna Rita Ora znana po odličnem vokalu, je s seboj prinesla pršilo za grlo in balzam za ustnice in vse, kar bi morda potrebovala za svojo novo pustolovščino ter ne bi ogrozila svojega glasu. Bear Grylls jo je popeljal na dvodnevno pustolovščino v ameriški zvezni državi Nevada, a najprej je morala priti do kraja, kjer naj bi se začelo njuno preživetje v naravi. Da bi prišla tja, je morala Rita skočiti iz letala. S svojim pustolovskim duhom ni razočarala in je bila pred skokom precej dobro razpoložena, čeprav jo je bilo treba na začetku malo pognati. Med letom ji je ušla tudi majhna kletvica, a izkušnja jo je navdušila: »To je bilo neverjetno. Kakšna vožnja!«

Prava pustolovščina je šele sledila, saj je nato morala preživeti v negostoljubnem okolju. Bear je znan po svojih zanimivih metodah preživetja in med snemanjem te epizode jih je nekaj naučil Rito. To je seveda vključevalo iskanje vode v puščavi, kar ju je pripeljalo do mlake blata, ki sta jo nato zajela v staro nogavico in natočila v steklenico za pozneje. Na svoji pustolovščini sta videla ogromno kačo, vendar je bila Rita, ki se je pred kratkim poročila z novozelandskim režiserjem in komikom Taikom Waititijem, zelo pogumna. Eden najbolj zanimivih delov predstave je bila večerja, za katero so postregli pečenega goloba, najdenega v puščavi.