Tuje

Z Bo Derek se je tudi poročil

T.L.
5. 7. 2023, 17.32
Posodobljeno: 5. 7. 2023, 17.36
Deli članek:

Usodne ženske priljubljenega hollywoodskega zvezdnika, ki se na male zaslone vrača s serijo In kot bi mignil.

Profimedia
Bo Derek in John Corbett sta se po dvajsetih letih leta 2020 poročila.

Številni oboževalci že nestrpno čakajo na nove dogodivščine priljubljenih junakinj serije Seks v mestu, ki se zdaj imenuje In kot bi mignil. Poleg slavne četverice (to sezono se vrača tudi Kim Cattrall) bo v seriji nastopila tudi Carriejina velika ljubezen Aidan Shaw (John Corbett). Nova avantura nekdanjega zaljubljenega para je še neznanka, mnogi pa trdijo, da bosta Carrie in Aidan končno dobila še tretjo priložnost za srečen konec, ki bi jo po mnenju mnogih morala imeti že veliko prej. Glede na napovednik, ki je bil objavljen pred premiero druge sezone, je namig, da se bosta Aidan in Carrie spet zbližala, potem ko ona reče: »In kar tako sem ugotovila, da je nekatere stvari bolje pustiti v preteklosti. Ampak morda … ne vseh.«

John Corbett je imel čast nastopiti v treh od šestih sezon uspešnice Seks v mestu ter v drugem istoimenskem nadaljevanju. Čedni igralec, ki nam je v zgodnjih 90. letih padel v oči v seriji Severna obzorja, ima še vedno vojsko oboževalk. Prav ta serija mu je prinesla prve nominacije za zlati globus in emmyja. Rodil se je 9. maja 1961 v Zahodni Virginiji, odraščal je z mamo Sandy Corbett in očimom, ki sta oba delala v klubu njegovega strica. Čeprav je bil njegov oče Jehovova priča, je bil vzgojen kot katoličan, zato je sedem let delal v katedrali svetega Jožefa. Po končani srednji šoli se je preselil v kalifornijsko mesto Bellflower, kjer je živel z očetom in mačeho ter šest let delal v tovarni Kaiser Steel. Zaradi poškodbe hrbta je bil prisiljen pustiti službo v tovarni, nato pa je začel obiskovati frizersko šolo in se ukvarjati z igralstvom. »Čez dan sem obiskoval frizersko šolo, ponoči sem se učil igre,« je razkril John in dodal, da ima licenco za frizerja že od leta 1986.

Vloga v seriji Seks v mestu mu ni prinesla le velike priljubljenosti, temveč je v njegovo življenje prek agenta Norbyja Waltersa pripeljala žensko, s katero se je po dvajsetih letih razmerja na koncu na skrivaj poročil. Bo Derek je takrat še okrevala po smrti svojega prvega moža Johna Dereka in je bila prepričana, da nikoli več ne bo mogla ljubiti. A v Johna Corbetta se je zaljubila v trenutku, ko je potrkal na njena vrata, da jo odpelje na podelitev oskarjev. »Potrkal je na vrata moje hotelske sobe in bila je ljubezen na prvi pogled. Od tistega trenutka sem nora nanj – šarmanten je, zabaven in popolnoma drugačen od mojega pokojnega moža. Poleg vsega tega je mlajši od mene,« je dejala Bo Derek.

Profimedia
S soigralko iz Seksa v mestu Sarah Jessico Parker, s katero sta postala neločljiva prijatelja tudi zsebno.