Tuje

Z Lilian sta se preselila v Italijo

S.D.
20. 5. 2023, 11.00
Deli članek:

Nekdanji nemški teniški as, ki je prišel navzkriž z zakonom, se je na željo svoje partnerke Lilian de Carvalho Monteiro preselil v Milano in ni mu žal. Zdaj živi v stanovanju ki ga je najel od prijatelja.

Profimedia
Lilian de Carvalho Monteiro je svojemu partnerju Boris Beckerju stala ob strani, ko je prišel navzkriž z zakonom, zdaj ji je vrnil uslugo in se na njeno željo preseili v Italijo.

Pet mesecev po tistem, ko je bil izpuščen iz zapora, nekdanji nemški teniški as Boris Becker ne zamudi nobene priložnosti, da se s svojo punco, politično analitičarko Lilian de Carvalho Monteiro, sprehodi po rdeči preprogi številnih družabnih dogodkov. Bolj kot to pa ljudi vznemirjajo govorice, da naj bi se preselil v Italijo. Boris naj bi s tem ustregel veliki želji svoje potrpežljive Lilian, ki ga je ves čas, ko je bil v zaporu – tam je sedel celih osem mesecev zaradi utaje davkov – redno obiskovala in mu bila v moralno oporo. Čeprav ima domove tako v nemškem Stuttgartu kot v angleškem Wimbledonu, naj bi po pripovedovanju znancev že nekaj časa živela v stanovanju v Milanu, ki naj bi jima ga odstopil njun prijatelj.

Govoricam je zdaj naredil konec upokojeni športnik sam, ki je potrdil, da je njegovo novo prebivališče resnično v italijanski prestolnici mode. Razloge pa je pojasnil z besedami: »Srečna žena, srečno življenje – to modrost mi je že pred leti povedala moja mama, vendar je do zdaj na žalost nisem upošteval. Tokrat mi gre bolje. Res je, z Lilian sva se preselila v Milano, kjer se počutiva odlično.« Sicer je priznal, da se tudi v novem okolju ne more neopazno gibati po ulicah, saj ga Italijani takoj prepoznajo, vendar pa so do njega, kot je dejal, veliko bolj prizanesljivi in prijazni: »Italijani imajo očitno veliko več razumevanja za moj življenjski slog in napake, ki sem jih storil.«