Tuje

Nikoli več v Hollywood

T.L.
13. 5. 2023, 16.41
Posodobljeno: 13. 5. 2023, 16.44
Deli članek:

V mladih letih je bila ena od najsvetlejših zvezd v Hollywoodu, ki pa se ji je tako priskutil, da besede Hollywood sploh noče slišati več.

Profimedia
Bridget Fonda je igrala v številnih uspešnicah, a se ji je Hollywood tako uprl, da se nikoli več ne misli vrniti v svet zvezdništva.

Bridget Fonda, nekdanja zvezdnica, danes bolj gospodinja, se le redko pojavlja v javnosti. Pred kratkim pa so jo paparaci ujeli na letališču LAX v Los Angelesu, kjer je spregovorila o tem, ali se bo kdaj vrnila iz igralskega pokoja ali ne. 59-letna zvezdnica filmov Lahko se zgodi tudi vam, Jackie Brown in Sostanovalka je pred letališčem vstopala v avto s svojim 18-letnim sinom Oliverjem Elfmanom, ko so jo paparaci vprašali, ali se namerava dvajset let po upokojitvi vrniti v Hollywood. »Ne,« je odločno odgovorila. Ko je novinar poudaril, da je imela nečakinja Jane Fonda 'ikonično kariero' v Hollywoodu ter da je škoda, da ne nadaljuje, je nominiranka za zlati globus ponovila, da je z igranjem končala. »Mislim, da ne, preveč lepo je biti civilist,« je rekla. Bridget je tudi potrdila, da ni režiserja, ki bi jo lahko prepričal, da se vrne iz pokoja.

Profimedia
V enem najbolj prisrčnih filmov Lahko se zgodi tudi vam, v katerem je igrala z Nicolasom Cageem.