Tuje

V šoli otroke trpinčijo

T.L.
16. 4. 2023, 12.44
Posodobljeno: 16. 4. 2023, 12.48
Deli članek:

Zaročenka nogometnega zvezdnika je odkrito spregovorila o težkem življenju v savdski Arabiji in zakaj si želi nazaj domov na Portugalsko.

Profimedia
Georgina Rodriguez je skupaj z zaročencem Cristianom Ronaldom odpotovala v Savdsko Arabijo, kjer pa življenje ni tako enostavno.

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, njegova zaročenka Georgina Rodriguez in njuni otroci že nekaj časa živijo v Savdski Arabiji, kjer nogometaš igra za nogometni klub Al Nassr. Njegova plača sicer ni slaba, saj zasluži 200 milijonov evrov na leto, a sodeč po intervjuju, ki ga je partnerica slavnega nogometaša dala španskemu Telemundu, se tam ne počutijo tako dobro. Georgina je povedala, da njune otroke v šoli trpinčijo, tudi fizično, doma pa veliko jočejo: »Pred dnevi je domov prišel eden od otrok in začel jokati. Vprašala sem, kaj se je zgodilo, in dobila odgovor : 'Sošolec me je udaril.' Vprašala sem ga: 'Ali se ne znaš braniti?'«

Tudi sama Georgina se še ni navadila na pravila, ki vladajo v Savdski Arabiji, saj ji zaradi prihoda na večerjo v kratkem krilu grozi celo denarna kazen. V Savdski Arabiji veljajo šeriatska pravila in ženske morajo pokriti celotno telo ter se izogibati prosojnim ali ozkim oblačilom. Pred kratkim se je začela tudi nestrpno pričakovana druga sezona Netflixove resničnostne serije Soy Georgina, v kateri Ronaldova zaročenka razkriva svoje zasebno življenje.

Cristiana je spoznala po naključju, ko je bila prodajalka v butiku, v katerega je stopil, in od takrat se ji je življenje popolnoma spremenilo. »Cristiano je odličen oče in partner, o boljšem nisem mogla niti sanjati. Ne kuha, a si po vsem, kar počne, zasluži, da je na mizi pripravljen obrok z veliko ljubezni. Imamo kuharja, včasih pa rada kuham tudi sama. Kadar ga ni doma, si z otroki privoščimo tudi kakšno bolj nezdravo jed in si damo duška. Včasih komaj čakamo, da odide, da lahko jemo tisto, kar je nam všeč,« je hudomušno pripomnila.

Profimedia
Ko kot mama vidi, da so njeni otroci nesrečni, ji je še toliko bolj hudo. Če bi lahko, bi spakirala kovčke in odšla domov.